Malum olmuş demek ki. Kaptanımız olmadığından gideceğimiz yeri belirleme konusunda rotacımıza çok iş düşüyor. Bu işin altından kalkabilecek zekalı bir rotacı olduğunu hayal etmiştim.Biliyor musun yön duygum baya iyidir.
Malum olmuş demek ki. Kaptanımız olmadığından gideceğimiz yeri belirleme konusunda rotacımıza çok iş düşüyor. Bu işin altından kalkabilecek zekalı bir rotacı olduğunu hayal etmiştim.Biliyor musun yön duygum baya iyidir.
Malum olmuş demek ki. Kaptanımız olmadığından gideceğimiz yeri belirleme konusunda rotacımıza çok iş düşüyor. Bu işin altından kalkabilecek zekalı bir rotacı olduğunu hayal etmiştim.
Herkes aşçı yapıyor seni. Bizde öyle şeyler yok. Seni partilerin düzenleyicisi falan yapıyorum. Eğlencelerden sen sorumlusun vesselamHistorianın yamağı olarak almayacaksan neden olmasın.
Tam oraya koyacak birini arıyordum. Oldu bu iş@Kenob İskele babası rolüne uygunum, ne zaman ki gemiyi bi yere çekmek istediniz orda beliririm.
E o zaman baya baya tayfa hazırKatılırım tabii ki. Marangozun yoksa o görevi alabilirim.
Senço, senço! Sorması ayıp beni ne yapacaksın? Elimden hiçbir iş gelmez şimdiden söyleyeyim. Ama olası bir savaşta çok güzel yem görevi görürüm.Herkes aşçı yapıyor seni. Bizde öyle şeyler yok. Seni partilerin düzenleyicisi falan yapıyorum. Eğlencelerden sen sorumlusun vesselam
Tam oraya koyacak birini arıyordum. Oldu bu iş
E o zaman baya baya tayfa hazır
Biz özgürlüğün korsanlarıyız. Bu gemide herkes görevinde hürdür. Seni balık yemi olarak kullanalım ama şimdilik :dSenço, senço! Sorması ayıp beni ne yapacaksın? Elimden hiçbir iş gelmez şimdiden söyleyeyim. Ama olası bir savaşta çok güzel yem görevi görürüm.
Sol kol wow. Savaş tarzım ne peki?Güzel konu, yorumları okurken baya eğlendim .d Bende oluşturayım o halde...
Kaptan → Ben xd
Yardımcı kaptan (sağ kol) → @xCompqtor
Sol kol → @Chaos Bringer
Üçüncü komutan → @justahuman
Aşçı → @Jacques
Arkeolog → @Smoker
Doktor → @Uchiha Itachi
Marangoz → @Raiden (koskoca mühendiside marangoz yaptık )
Rotacı → @twei (bana hep doğru yolu ve ışığı gösteren...)
Keskin Nişancı → @Ghost (tam kalbimden vurdu beni.)
Müzisyen → @NALAKA (Bu arkadaş piyano felan biliyordu galiba işe yarayabilir.)
Miçolar → @Shakan (herkesin miçosu ) @İllumiuchiha (senden de fena miço olur he .d )
Psikolog → @çiköfte (anlatıyorum ama kızmıyorsun değil mi? )
Kılıç ustası → @Shakky (tayfama katılabilecek nadir kılıç ustalarından tabi o ister mi o ayrı bir konu .d )
Pp.Sol kol wow. Savaş tarzım ne peki?
Kutsaldan bazuka neyim ye bir yerlerdeUzaktan izleriz nedir yani
İyi bari bildirim gitmiş. :/Bu gerçekten çok iyiydi. En çok da, o kadar şey yazıp, koskoca kılıç ustalığını kılıççı olarak geçiştirmene güldüm.
Denize açılmak için atama bekliyoruz filan.