Gümüş 14 Haz 2022 #22 Muhtemelen önce aksatır sonra unuturdum okumayı. Ben kf sayesinde haftalık okuyorum opu. Her gün siteye girmek alışkanlık olduğu için optan güncel haberler alıyorum. Yoksa aklıma gelmiyor.
Muhtemelen önce aksatır sonra unuturdum okumayı. Ben kf sayesinde haftalık okuyorum opu. Her gün siteye girmek alışkanlık olduğu için optan güncel haberler alıyorum. Yoksa aklıma gelmiyor.
kaos 14 Haz 2022 #24 Etmezdim. Serinin bittiğini görecek kadar yaşarsam toplu olarak okurdum. Son düzenleme: 12 Ara 2022
Rika 14 Haz 2022 #25 Haftalık bakmak aklıma gelmez. Arada bir, bir kaç bölüm birden okurdum aklıma geldikçe.
Büyük Korsan Kaidou 14 Haz 2022 #26 Açar okur, sonra da 1 hafta yüzüne bakmazdım. Sıradan bir manga olurdu benim için. Burada, çıkmadan önce, çıktıktan sonra falan 1 hafta muhabbetini çeviriyoruz.
Açar okur, sonra da 1 hafta yüzüne bakmazdım. Sıradan bir manga olurdu benim için. Burada, çıkmadan önce, çıktıktan sonra falan 1 hafta muhabbetini çeviriyoruz.
Will of D. 14 Haz 2022 #27 "Fırtına ne kadar şiddetli olursa olsun, MARTI sevdiği denizden vazgeçmez!"
Alpamis 14 Haz 2022 #29 Ederim tabi. Daha da zevk alırız büyük ihtimal. Burada incığına cıncığına kadar eleştiriyor didikliyoruz.
Ederim tabi. Daha da zevk alırız büyük ihtimal. Burada incığına cıncığına kadar eleştiriyor didikliyoruz.
Mihawk 14 Haz 2022 #30 Siyah Ateş dedi ki: Kf'deki ortam devam etmemi sağlıyor. Yoska kek arcla birlikte op takip etmem için bir sebep kalmadı. Genişletmek için tıkla ... Site kapandığı gün bırakırım. Son bölümü falan okurum belki, hatırlarsam.
Siyah Ateş dedi ki: Kf'deki ortam devam etmemi sağlıyor. Yoska kek arcla birlikte op takip etmem için bir sebep kalmadı. Genişletmek için tıkla ... Site kapandığı gün bırakırım. Son bölümü falan okurum belki, hatırlarsam.