Bende straw gibi o amatör forumun üyesiydim, gercekten oldukca hos ve samimi bir ortam vardi orda >.> Ramazan Abi cagirinca buraya da geldik. 4 seneden fazla olmus ya : DBundan yıllar yıllar önce one piece aşkı içimize düştüğü sıralarda kendi çapımızda takıldığımız daha amatör bir forumumuz vardı, hoş, samimi, güzel bir ortamdı, bir gün Ramazan adlı bir eleman geldi dediki "bu güzel ortamı daha güzel bir siteye taşısak daha iyi olmaz mı, hem adını da korsanfan koyarız daha havalı olur (ikinci kısmı ben uydurdum)" falan dedi, ee bizde ne diyelim, neden olmasın, iyi olur, hoş olur, derken bir bakmışız korsanfan kurulmuş. (düşününce yıllar ne çabuk geçmiş benasıl geçtiğini bile anlamadan yaşlandık
), işte bizim naçizane hikayemiz de bu.
Onepiecetrk'dan gelen tayfadan 3-5 kişi kaldı. Bende aynı şekilde optrk da takılıyodum. Orda ki ortam fazla kapalı devre olduğu için çok hoş değildi. Gene de op'yi bilen izlemiş ve hatta kazasker'in o güne kadar geldiği 150 bölümün çok ötelerini izlemiş kimseler vardı. Spoiler sevgisiyle orda takılırken burası açıldı. Davet edildik forumca, optrk'nın admini blue dragon'da gençler hadi toplaşın gidiyoruz deyince kalktık geldik. Harbiden çok zaman geçti aradan.Bundan yıllar yıllar önce one piece aşkı içimize düştüğü sıralarda kendi çapımızda takıldığımız daha amatör bir forumumuz vardı, hoş, samimi, güzel bir ortamdı, bir gün Ramazan adlı bir eleman geldi dediki "bu güzel ortamı daha güzel bir siteye taşısak daha iyi olmaz mı, hem adını da korsanfan koyarız daha havalı olur (ikinci kısmı ben uydurdum)" falan dedi, ee bizde ne diyelim, neden olmasın, iyi olur, hoş olur, derken bir bakmışız korsanfan kurulmuş. (düşününce yıllar ne çabuk geçmiş benasıl geçtiğini bile anlamadan yaşlandık
), işte bizim naçizane hikayemiz de bu.
2 yıllık zaman atlamasından sonra zoro'yu gördüm ve tekrar fanı oldum redterör bilmiyor musun sen? Bu arada animeye lastik çocuk animesi diye başladım ama star tv'de izlediğim ilk arc Baratie arc'ıydı ve arkasından gelen zoro ve mihawk vs'si ile aşık olmuştum seriye@Sengoku birde Zoro fanlığını yitirmeseydin şahane olacaktı
Hemen hemen aynı şekilde tanışmışız bir daha tekrarlamaya gerek yok.
@Ilgaz sen tanışmasaydında olurdu![]()