Dragoncu diyorsun da sanki devrimciler Sabo'dan mı ibaret? Kendinle çeliştin. Biz hangi devrimci saldırı altındaysa onu savunduk.Dragon'u seven ve savunan desen daha doğru olurdu. Daha bir kere bile Sabo savunduğunu görmedik.
Dragoncu diyorsun da sanki devrimciler Sabo'dan mı ibaret? Kendinle çeliştin. Biz hangi devrimci saldırı altındaysa onu savunduk.Dragon'u seven ve savunan desen daha doğru olurdu. Daha bir kere bile Sabo savunduğunu görmedik.
Sadece Sabo değil Ginny'i de umursamadınız. Hatta @Lucky Luke hakaret bile etti. Bu mu sizin devrimci ruhunuz? Ben hakkı yendiği için Sabo'ya ağırlık verdim. Dragon için de oluşumu kurduğu için saygım olduğunu söylemiştim.Dragoncu diyorsun da sanki devrimciler Sabo'dan mı ibaret? Kendinle çeliştin. Biz hangi devrimci saldırı altındaysa onu savunduk.
Sodex’in içinden tam siyasetçi çıktı, içinde yatan cevher gün yüzüne çıkmayı bekliyormuş. @carpe d. em @artyomdh gibi isimleri kabineye alırsa durdurulamaz @KuroroSadece Sabo değil Ginny'i de umursamadınız. Hatta @Lucky Luke hakaret bile etti. Bu mu sizin devrimci ruhunuz? Ben hakkı yendiği için Sabo'ya ağırlık verdim. Dragon için de oluşumu kurduğu için saygım olduğunu söylemiştim.
Bu video ile beraber devrimci lobisinde sınıf ayrımı yapıldığı kanıtlanmış oldu. Kucaklayıcı bir lobi olmaktan çok uzak. Öncelikle bu sorunu çözeceğim.
Amiral savunan birinin devrim lobisinde işi yoktur.Kucaklayıcı lobi olabiliriz ama enayi değiliz.Hee Amiral savunmayı bırakırsan kapımız her zaman sana açıktır xdBu video ile beraber devrimci lobisinde sınıf ayrımı yapıldığı kanıtlanmış oldu. Kucaklayıcı bir lobi olmaktan çok uzak. Öncelikle bu sorunu çözeceğim.