Övgü anlamında tabi hakkında yapılacak çok şey çıkıyor bu da senin foruma ne kadar iz bırakan biri olduğunu gösteriyor bence.Bunu övgü mü yoksa sövgü mü olarak almalıyım bilemedim biraz açarsan
Övgü anlamında tabi hakkında yapılacak çok şey çıkıyor bu da senin foruma ne kadar iz bırakan biri olduğunu gösteriyor bence.Bunu övgü mü yoksa sövgü mü olarak almalıyım bilemedim biraz açarsan
Tekmenin atılış şekli o anki ortam, tekmeyi atan adamın mücadelesinin Sir Croc'un forum yaşıntısının özeti gibi olması vs kafanda o bağlantıyı milisaniyede yapmanı sağlıyor ve gerisi geliyor.Onda bende gülmekten ağladım forumda belki daha komik caps yapılmıştır ama en güldüğüm yorum o oldu.
Bulamadım ben nerede bu?Onda bende gülmekten ağladım forumda belki daha komik caps yapılmıştır ama en güldüğüm yorum o oldu.
Böyle düşünüyorsan teşekkür ederim.Övgü anlamında tabi hakkında yapılacak çok şey çıkıyor bu da senin foruma ne kadar iz bırakan biri olduğunu gösteriyor bence.
Açtığım konulara emek vardı.Op serisi için aslında pek emek yoktu bir yere kadar ciddiye alabildik malum sebepler kendini ana karaktercilerin coşacağı şekilde sürekli tekrarlaması kalıpların dışına çıkmaması çocuklara yönelik çizmesi vs bıktırdı.Bleach için emek vardı ama.Forumun MW'nin kıymetini bilmesi çok güzel bu arada. Adamın 14 yıllık emeği sonunda forum çapında sonuç vermiş.
Stockholm sendromu gibi düşün sen bu durumu.Forumun MW'nin kıymetini bilmesi çok güzel bu arada. Adamın 14 yıllık emeği sonunda forum çapında sonuç vermiş.