Sen şimdi de Dragoncu mu oldun ustaHayretle izliyorum. Yoldaşı @Lucky Luke piyasada olmayınca sinirleri iyice gerilmiş.
Sen şimdi de Dragoncu mu oldun ustaHayretle izliyorum. Yoldaşı @Lucky Luke piyasada olmayınca sinirleri iyice gerilmiş.
Olaya sen de dahil olduğuna göre iyi kızdırmışım sizi formumdayım sanırım
Dragonculuğu bu gece bitirdik usta. Artık devrim lobisi @Sodex kardeşimizin ellerinde küllerinden doğup, olması gerektiği gibi mazlumların koruyucusu olacak.Sen şimdi de Dragoncu mu oldun usta
Dragonculuğu bu gece bitirdik usta. Artık devrim lobisi @Sodex kardeşimizin ellerinde küllerinden doğup, olması gerektiği gibi mazlumların koruyucusu olacak.
Dragon 5 bölüm içerisinde harekete geçmezse devrim lobisinde ciddi değişiklikler yapılması gerekecek.Dragonculuğu bu gece bitirdik usta. Artık devrim lobisi @Sodex kardeşimizin ellerinde küllerinden doğup, olması gerektiği gibi mazlumların koruyucusu olacak.
Amiralcı,Garpçı,korsancı,hurdacı,şibukaici,devrimci neci abi bu adam ne fanı üstümü başımı yırtıcam şu şekilDragonculuğu bu gece bitirdik usta. Artık devrim lobisi @Sodex kardeşimizin ellerinde küllerinden doğup, olması gerektiği gibi mazlumların koruyucusu olacak.
Arkadalar dün yazdığım yazıya iyi bakın iyi okuyun, bu gün yaşanan olayların içinde kimler var gün sonunda kim karlı kim zararlı çıktı... Garling ve Amiral vurgusuna dikkat edin profilimin yanında ne yazdığına bakın.Arkadaşlar 5 dk kestiriyim dedim uyudum çok mistik bi rüya gördüm. Gördüğüm mistik rüyayı size anlatmak istiyorum. Dragon lobisinin baskılarına dayanamayan Beyazsakal ve Amiralciler bir çatı altında toplanma kararı almıştı bu durumu gören garling lobisi gizlice yeni kurulan oluşuma destek veriyodu. Dragon lobisi fazla dayanamadı ve kapatıldı, rüyamın sonunda @Skywalker kizarunun vegapunkı öldürdüğü anı pp yapıp şu yorumu yaptı"kizarunun nikaya karşı performansı kaidodan daha iyi." Nefes nefese uyandım.
Sen ve @Lucky Luke 'un yönetimde olduğu dönemler Devrimci camiasının kalanının içinde bulunduğu mahcubiyetŞöyle takılıyorum rakiplere karşı