Sal oğlum şu muhabbeti artıkİtiraf etti sonunda ikiside aynı kişiymiş ban lütfen yönetim
Sal oğlum şu muhabbeti artıkİtiraf etti sonunda ikiside aynı kişiymiş ban lütfen yönetim
Sakazuki'nin yiyeceği dayaktan tırsmış diye yorumladım. @Skywalkerplot armorsuz dövüş kazanamayan Luffy’ciler dövüşün ortasında Oda’dan plot armor istiyor @Alpamis @Raiden @carpe d. em @Lucky Luke @Silver
plot armorsuz dövüş kazanamayan Luffy’ciler dövüşün ortasında Oda’dan plot armor istiyor @Alpamis @Raiden @carpe d. em @Lucky Luke @Silver
Etiketlemedik bile saniyesinde neyine tetiklendin be Kenshi.Sakazuki'nin yiyeceği dayaktan tırsmış diye yorumladım. @Skywalker
Etiketlemedik bile saniyesinde neyine tetiklendin be Kenshi.
Kizaru'nun halini gören amiralcinin malum sonu düşünmeme ihtimali yokSakazuki'nin yiyeceği dayaktan tırsmış diye yorumladım. @Skywalker
ulan 61’siz, daha dün sana Law hakkında koz verdik sen hala amiralciler derdindesin. Biraz vefalı ol be.Kizaru'nun halini gören amiralcinin malum sonu düşünmeme ihtimali yok
Amiralci değil amiral benim derdim. Sert bir şey demedim ayrıca niye kızdın ustaulan 61’siz, daha dün sana Law hakkında koz verdik sen hala amiralciler derdindesin. Biraz vefalı ol be.