Herkes böyle değil mi zatenÇok doğru
Herkes böyle değil mi zatenÇok doğru
Öyledir ama siz saldırıya geçiyorsunuz hemen. Eğlence amaçlı da olmuyor ya da ben yanlış anlıyorum.Herkes böyle değil mi zaten
Sevdiğim karakterlere caps yapılınca daha Çok şöyleyim
Law’a saldırmaya başlayınca yanlış anlamışsındırÖyledir ama siz saldırıya geçiyorsunuz hemen. Eğlence amaçlı da olmuyor ya da ben yanlış anlıyorum.
Genel olarak öyle bir durum var ama işte ben gibi sakin kalabilmek de kolay değil yani🫡Öyledir ama siz saldırıya geçiyorsunuz hemen. Eğlence amaçlı da olmuyor ya da ben yanlış anlıyorum.
Saatlik ücreti mukabilinde Bodyguardlık yapılır. Cv dopdolu vaziyette olduğunu söyleyebilirim.Luffy fanlarına karşı taarruz yöntemlerinden tut hurdacı mayınlarını temizlemeye kadar çok yönlü tecrübemle VİP sınıfına koruma hizmeti veriyorum.Öyledir ama siz saldırıya geçiyorsunuz hemen. Eğlence amaçlı da olmuyor ya da ben yanlış anlıyorum.
Bağcıların bağrından kopmuş bir cerrah.
Riskli. Law fanısın Dofçu bodyguard yapmışsın kendine derler. Bir iken ikiye çıkar kozlar. Bağımsız VIP hizmet verirsen kimse bir şey diyemez ama o zaman çok tatlı olur.Saatlik ücreti mukabilinde Bodyguardlık yapılır. Cv dopdolu vaziyette olduğunu söyleyebilirim.Luffy fanlarına karşı taarruz yöntemlerinden tut hurdacı mayınlarını temizlemeye kadar çok yönlü tecrübemle VİP sınıfına koruma hizmeti veriyorum.
Denk gelsem yapmak istediğim...
Bağımsızdan kastın fanlık etiketiyse o kısa vadede zor.Adımız çıkmış dokuza inmez sekize durumu söz konusu uzun süreli imaj çalışması lazım.Riskli. Law fanısın Dofçu bodyguard yapmışsın kendine derler. Bir iken ikiye çıkar kozlar. Bağımsız VIP hizmet verirsen kimse bir şey diyemez ama o zaman çok tatlı olur.
Denk gelsem yapmak istediğim...