Usta arkadaşla görüştük özel mesajdan WBD Sanji düşmanı diye kandırmışlar adamı, aramızı bozmaya çalışan birileri var. 24 mart Sanji-WB kumpası..
Ben nasıl böyle açık verebilirim diye geri bastı hemen. Böyle soruşturmayı mit yakaladığı ajanlara yapmadı gözleri feitanımDüzenleyip atmıştım kendi bile inandı. Bu iftira biraz fazla mı oldu acaba, kötü hissettim bak. @carpe d. em
@Whitebear D de Garp'çi diye ihbar etmiş, @Feitan ifsaladı. Azo reise şundan oldu@Azo feyfa'nın hüzünlü vedası... @Kuroro @Montana @Trafalgar Law @Sodex @Fruit Punch Samurai @Whitebear D @RedTeroR
Dragon lobisinin mobbingi yüzünden Caps konusundan emekli olan dostumuz @Azo feyfa 'nın son anları... @Whitebear D @Montana @Trafalgar Law @Fruit Punch Samurai @artyomdh @Sodex @Skywalker @Lucky Luke
Böyle izledim.@Azo feyfa'nın hüzünlü vedası... @Kuroro @Montana @Trafalgar Law @Sodex @Fruit Punch Samurai @Whitebear D @RedTeroR
Luffy olmuşum @II. Invictus @Alpamis@Azo feyfa'nın hüzünlü vedası... @Kuroro @Montana @Trafalgar Law @Sodex @Fruit Punch Samurai @Whitebear D @RedTeroR
Kader bizi yine birleştirecek @Glorfindel @Azo feyfa@Azo feyfa'nın hüzünlü vedası... @Kuroro @Montana @Trafalgar Law @Sodex @Fruit Punch Samurai @Whitebear D @RedTeroR