Kutsal topraklar dedirtmeyeydin iyiydi@Kuroro @Montana @II. Invictus @Skywalker @Sodex @Fruit Punch Samurai Üçlü Kızıl ittifakı kurulmadan önce ilk sürtüşme
Ben de yazarken çok ikileme düştüm de başrol @Kuroro napak XDKutsal topraklar dedirtmeyeydin iyiydi
Neyse baskına gittim sayarımBen de yazarken çok ikileme düştüm de başrol @Kuroro napak XD
Kızıl Birlik şu şekil kuruldu@Kuroro @Montana @II. Invictus @Skywalker @Sodex @Fruit Punch Samurai Üçlü Kızıl ittifakı kurulmadan önce ilk sürtüşme
Şu Hurdacı Karargahını Kızıl saçlı olarak ziyaret etmenin zamanı geldi@Kuroro @Montana @II. Invictus @Skywalker @Sodex @Fruit Punch Samurai Üçlü Kızıl ittifakı kurulmadan önce ilk sürtüşme
Sen Garling lobisini kurup niye banlattın kendini ? Sen yokken sokakta bulup sahiplendiler Garling'i.Şu Hurdacı Karargahını Kızıl saçlı olarak ziyaret etmenin zamanı geldi
Bazen değeri bilinsin diye kendini feda etmen gerekSen Garling lobisini kurup niye banlattın kendini ? Sen yokken sokakta bulup sahiplendiler Garling'i.
Sen kendini değil lobiyi feda ettin gibi ama. Lobiye düşmanların çöktü.Bazen değeri bilinsin diye kendini feda etmen gerek