Güncel bölümlerden materyal elde etmeden karakter gömmenin esansı eksik olur gençler. Durduk yere keskin nesne lobisi feedlemeyin
Materyal çıktı, bu bölüm Satürn’ün ettiği lafa benzer lafı Mihawk önceden ediyor. İkisi de insanları harcarken böcek ezmekten bahsediyor ve önemsiz bir eylem olarak görüyor. Mihawk’ın mentalite kutsal ejderlerinkiyle aynı çıktı.Güncel bölümlerden materyal elde etmeden karakter gömmenin esansı eksik olur gençler. Durduk yere keskin nesne lobisi feedlemeyin
Mihawk'tan soğudum şu an inanılmaz şekildeMateryal çıktı, bu bölüm Satürn’ün ettiği lafa benzer lafı Mihawk önceden ediyor. İkisi de insanları harcarken böcek ezmekten bahsediyor ve önemsiz bir eylem olarak görüyor. Mihawk’ın mentalite kutsal ejderlerinkiyle aynı çıktı.
3-4 gün yoğunum geceleri belki o da belki ateşleriz bir şeyler olursa. Önce @II. Invictus un Mihawk günlüğü part 3 gelecek :dd.d
Şahan'ın sürekli Recep İvedik filmi çekmesi gibi Invictus - Mihawk videosu çekiyorsun... Gözümden kaçmadı.3-4 gün yoğunum geceleri belki o da belki ateşleriz bir şeyler olursa. Önce @II. Invictus un Mihawk günlüğü part 3 gelecek :dd.d
Ezik Saturn Tv'den MF savaşını izlerken duymuştur, "Oha güzel laf yaz bunu" demiştir.Materyal çıktı, bu bölüm Satürn’ün ettiği lafa benzer lafı Mihawk önceden ediyor. İkisi de insanları harcarken böcek ezmekten bahsediyor ve önemsiz bir eylem olarak görüyor. Mihawk’ın mentalite kutsal ejderlerinkiyle aynı çıktı.
Ayy ona Şahan, ben Recep İvedik değilim diye video çekmiş. İnsanlar benimseyince shsjjs Benim serinin devamı gelirse böyle senden de ben İbrahim Büyükak değilim videosu gelir mi shsjh :dd sŞahan'ın sürekli Recep İvedik filmi çekmesi gibi Invictus - Mihawk videosu çekiyorsun... Gözümden kaçmadı.
Çok iyi konuşmuş. Hak verdim.