Bazı kişiler cidden buna kendilerini inandırmış, onlara gülüyorum evet.İçten içe sen bile gülüyorsun takılmalara itiraf et
Öyle bi caps bende hatırlıyorum @Mihawk sen mi atmıştın o capsıCroco'nun Balıkadamlara laf attığı Jinbei'nin de tamam dediği bir caps vardı ya, bir türlü bulamadım, hatta bir arkadaş, KF sergisi gibi bir şey yapmıştı, hatırlayan varsa ordan da bir şeyler çıkar bence
Dalga geçtim la sizle ben orada niye ciddiye aldınız.
Croco'nun Balıkadamlara laf attığı Jinbei'nin de tamam dediği bir caps vardı ya, bir türlü bulamadım, hatta bir arkadaş, KF sergisi gibi bir şey yapmıştı, hatırlayan varsa ordan da bir şeyler çıkar bence
Öyle bi caps bende hatırlıyorum @Mihawk sen mi atmıştın o capsı
Hem çaycı, hem de ırkçı. Mihawk reis öğrenirse çaycılıktan atar bunu.
Bazen böyle. bu arada güzel olmuş
Bazen de tayfanın/Law'ın güveninden ve tarihi yine yansıtırsa diye böyleyim."Karasakal karşılaşmasından başarıyla ayrılmıştır";
Mihawk, croconun bu sözünü duyarsa neptünün sarayında çaycı olarak işe başlatır. Neptünün sarayı çok gelir bu ırkçıya en iyisi balık adam adasında sıradan bir kahvehane çaycısı olsun. Bununla ilgili bir caps yapılabilir diyeceğim de şimdi ben karakter üzerinden kurguladım olay başka yere gitmesin Buranın üyelerle ilgili paylaşım yeri olduğunu unutuyorum.Hem çaycı, hem de ırkçı. Mihawk reis öğrenirse çaycılıktan atar bunu.