Bu mesajı buzlukta saklayıp ara ara çıkartıp ısıtarak mı paylaşıyorsun la. Daha önce de atmıştınLobide bir çocuk parkı var ya orada oynuyorlar. Kumunu özel olarak @Sir Crocodile 'a doldurttum.
Bu mesajı buzlukta saklayıp ara ara çıkartıp ısıtarak mı paylaşıyorsun la. Daha önce de atmıştınLobide bir çocuk parkı var ya orada oynuyorlar. Kumunu özel olarak @Sir Crocodile 'a doldurttum.
Reis lobimizde temiz kalpli herkese yer vardır. Ancak bir süredir sanki dünkü lobiymişiz gibi bir propaganda yürütülüyor. Ne yazık ki @Allen konusu güncel kalsın diye dragoncularla iş birliği içinde. Bu kara propagandaya izin veremeyizSabo lobisi kadar uyumlu lobi yoktur. @carpe d. em bu yazılanlara mahal vermeyecektir.
Sizin gibi her gün yeni iftira hazırlayanlar anlamaz ama buna doğruda süreklilik diyoruzBu mesajı buzlukta saklayıp ara ara çıkartıp ısıtarak mı paylaşıyorsun la. Daha önce de atmıştın
Mahal vermiş.Sabo lobisi kadar uyumlu lobi yoktur. @carpe d. em bu yazılanlara mahal vermeyecektir.
Sabo lobisi kadar uyumlu lobi yoktur. @carpe d. em bu yazılanlara mahal vermeyecektir.
Söylem kısırlığının carpezancası mı buSizin gibi her gün yeni iftira hazırlayanlar anlamaz ama buna doğruda süreklilik diyoruz
Bahsettiğin o beşli temsili.E bende onu dedim işte başlığa bak kavgaya bak hala beşimiz bir aradayız.
Her gün iftira atmayı söylem zenginliği sanıyor 61siz işte ne beklersin?Söylem kısırlığının carpezancası mı bu