Sabıkalı üyeleri almıyoruz lobiye.. Fruit'in üyeliğini de çabucak iptal ettim. Devrimci olunmaz doğulur. bizim lobi transfer yapmıyor gönülden seven zaten gelip mücadelesini verir.Usta @Tiksav Lee dikkat edin.Size karşı bir şeyler planlıyor...
@Millennium Wizard ile ittifak görüşmeleri yapıldığına dair fısıltılar var...
Onun lobisi ne ara çıktı?Z Kuşağı Lobisi'ndeysen şimdi itiraf et.
Usta sabahtan beri Garling tayfaya saldırıyor.Öyle böyle bilenmemiş... Bir de @Sodex ekarte edip Sabo lobisine çökmeye çalışıyor.Tiksav ejder gifini Dragon sandığı için atağa kalkar gibi oldu ama sıkıntı yok. Bölümü okuduğundan beri soteye çekildi gene doğru zamanı bekliyor
Sodexe zeytin fırlatması an meselesiUsta sabahtan beri Garling tayfaya saldırıyor.Öyle böyle bilenmemiş... Bir de @Sodex ekarte edip Sabo lobisine çökmeye çalışıyor.
Garling lobisine karşı şöyle bir gerginlik var...
Sabo lobisi güvenli ellerde sıkıntı yok.Usta sabahtan beri Garling tayfaya saldırıyor.Öyle böyle bilenmemiş... Bir de @Sodex ekarte edip Sabo lobisine çökmeye çalışıyor.
@Tiksav Lee gerginlik, saldırganlık bu seviyede şu an.Usta sabahtan beri Garling tayfaya saldırıyor.Öyle böyle bilenmemiş... Bir de @Sodex ekarte edip Sabo lobisine çökmeye çalışıyor.
Geçmiş olsun bu arada lobine çökmüşler @carpe d. emSabo lobisi güvenli ellerde sıkıntı yok.
@Tiksav Lee ile uzlaşamadığımız konularda genelde ben haklı çıkıyorum. Ace yc3 yc4 gücünde falan diyordu misal. Sıkıntı olmaz o yüzden.Usta sabahtan beri Garling tayfaya saldırıyor.Öyle böyle bilenmemiş... Bir de @Sodex ekarte edip Sabo lobisine çökmeye çalışıyor.