Kölelik kalktığında Kutsal Köle avcısı Garlingin yapabileceği bir şov da kalmaz.@BirGaripMami yine totem yapmış yaşadık. 5-6 sayıya falan bi Garling şovu görürüz artık.
Kölelik kalktığında Kutsal Köle avcısı Garlingin yapabileceği bir şov da kalmaz.@BirGaripMami yine totem yapmış yaşadık. 5-6 sayıya falan bi Garling şovu görürüz artık.
Kölelik kalktığında Kutsal Köle avcısı Garlingin yapabileceği bir şov da kalmaz.
İste bu videoya alındım atma ziya capsi yapsan sesim cıkmazdı.
Ne alınması usta daha nice totemlerine ihtiyacımız var.İste bu videoya alındım atma ziya capsi yapsan sesim cıkmazdı.
Her karaktere yarayan totemim Karasakal da işe yaramıyordur o zaman sorun bende değil at hırsızı teach de bir nebze olsun içim rahatladı.Ne alınması usta daha nice totemlerine ihtiyacımız var.
Karasakal lawı yendi ya Bepo da Karasakalı yendi ondan ötürü Bepo lawı yenebilir bu istatistiğe göre ben demiyorum istatistikler diyor.
Law'a ezik dememişimdir ya dediysem ayıp etmişimdir hatta. Ezildi falan demiş olabilir miyim?
@Allen'ın Sabo lobisinin kurucusu olduğu iddiası doğrudur. Lobinin ilk üyesi de bendim.