Sabo lobisi mi varmış la ahhsbdhjdsksbhsjdj
Kralın bilmediğimiz daha da eski hesapları vardır belki. Tensei falan olmasın bu ameliyatla klavye kullanışını değiştirmiştir falanSabo'yu, üstteki üyeye bi şeyler bi şeyler konularıyla karıştırdı herhal
Hükumete uşaklık eden mihawkçılara dragoncularla mutluluklar dileriz ancak dragoncuların devrimcilerle bir ilgisi yoktur. Bize zarar vermek adına kurulmuş bir lobidir ama bu yel bu kayadan toz alır ancaMihawk Lobisi olarak Sabo Lobisini ayrılıkçı lobi olarak ilan ediyoruz. Devrimci Lobisi tek muhatabımızdır.
bu kadar haklı olupKralın bilmediğimiz daha da eski hesapları vardır belki. Tensei falan olmasın bu ameliyatla klavye kullanışını değiştirmiştir falan
aynı zamanda bu kadar haksız olabilirHükumete uşaklık eden mihawkçılara dragoncularla mutluluklar dileriz ancak dragoncuların devrimcilerle bir ilgisi yoktur. Bize zarar vermek adına kurulmuş bir lobidir ama bu yel bu kayadan toz alır anca
Hükumete uşaklık eden mihawkçılara dragoncularla mutluluklar dileriz ancak dragoncuların devrimcilerle bir ilgisi yoktur. Bize zarar vermek adına kurulmuş bir lobidir ama bu yel bu kayadan toz alır anca
Ginny'ye gerizekalı diyenlerin lobimizle bir bağı yoktur. Kendileri emperyallerin işbirlikçi ajanlarıdır. Yakında aralarına @kekomancer ı gönderip keyiflere daldırıp bütün eylem kabiliyetlerini ellerinden alacağız.Ömer Baba'ın Yaşlılar üyesi çıkması gibi bir şey oldun sen.
Gidip kobraya bir şey yaptıysa saboya saydırırız falan mı deseydim birileri gibiBir insan nasıl
bu kadar haklı olup
aynı zamanda bu kadar haksız olabilir
Sende çelişki seziyorum.
Davaya biri leke sürerse sesimi çıkarmam diyorsun anlaşılanGidip kobraya bir şey yaptıysa saboya saydırırız falan mı deseydim birileri gibi
Hükumet baskınında üstelik kurucu ailelerden birine zarar verdiyse büyük leke getirir tabi değil mi?Davaya biri leke sürerse sesimi çıkarmam diyorsun anlaşılan
Bu kirli One Piece dünyasında birilerinin temiz kalmaya çalışması çok mu gücüne/gücünüze gidiyor Carpezan mod açık kalmış.Hükumet baskınında üstelik kurucu ailelerden birine zarar verdiyse büyük leke getirir tabi değil mi?
Reis bu aralar fazla hamsisiz kaldın bir ara takviye şart.
Hayırdır kral, fazla mı uykusuz kaldın?
@Sodex'e sorabilirsinizSabo'yu, üstteki üyeye bi şeyler bi şeyler konularıyla karıştırdı herhal