Onca şeyden sonra Kaido'da yorulmaya başlayıpta yenilmeye başladı. Yorması zayıflık değil Law'ın ne kadar iyi mücadele verdiğini gösterir. Şunu doğru açıdan görmeyi bilin önce. Her şeyi Erkan'a bağlaman da bir kaçış ama bu böyle olmaz.Ah Erkan ah senin yüzünden savasta nefes almak ter atmakta zayıflık göstergesi oldu robot değil ya bunlar ter de olacak nefeste.
Rica ederim. Tartışacaksak Lalo'luk yapma bana. Ne pollyannacılığı aç bak 61siz. Gerçi sen gördüğüne de inanmazsın. O kadar körelmiş. Her hastalığı iyileştirir(sen daha bunu kabul etmemişsin, yazık :d ) denen meyveden Bepo'yu sulong yapmasını beklemek pollynacılık olurdu. Ne alaka. Bir acayipsin, çok acayip. Hala böyle devamsa ne diyeceğimi bilemedim...Teşekkür ederim, yavaştan toparladım gibi.
Law'ın umrunda olmadığını dayak yemesine türkü yazmandan anladım İleri düzey dayak yemesi, işinin 1 saatte bitmesi ve seraphimin bile zorladığı bir adamın nefes nefese kalması senin adına sevindirici olabilir Bu pollyannacılığın hangi katı bilmiyorum tabi ama yine de güzel gelişmeler. Ha bu arada herşeyi iyileştirebilecek olan Law'ın Chopper kadar olamayıp Chopper'in gümbürtü topuyla kısa süreliğine Bepo'yu sulong haline getirmesi senin açından görsel bir zevk olsa bile aslında Law'ın bu konuda aciz kaldığının kanıtıdır. Arkadaşına bir gümbürti topi bile yapmir.
Ayrıca bazen de bazı kazanımlar için kaybetmeyi hayat öğretmedi mi sana hala? Belli ki öyle 61siz.
Bak ciddi diyorum düzgün tartışma olacaksa yaz, uyduruk şeyler yazma.
Doğrusunu yap diye söylüyorum ben de. :dd.d 1 değil 2 değil 3 değil ağlamak ve pollynacılık bunlar kuru iftiradan başka bir şey değil.Bu konu zaten üyelere yönelik caps konusu karakter üzerinden üyelere caps yapılması olağan bir şey.
Son düzenleme: