Özelden Nikacı olduğuna dair aldığım duyumlarla ilgili şöyle bi açıklama yapınca ceza indirimi yaptım
Özelden Nikacı olduğuna dair aldığım duyumlarla ilgili şöyle bi açıklama yapınca ceza indirimi yaptım
Bu bir kalkışmadır deyip @Kuroro ya bağlanacaktın işte Neyse böyle böyle pişilecek.O gece hepsi Garling lobisinden ayrıldığını duyururken ben hala görevimin başında olduğumu söylemiştim, Kuroro'ya üzülüp 3 gün uyuyamamıştım ama şimdi oyuna gelmişim deniyor, anlamadım ama canları sağ olsun.
@Millennium Wizard ın cevabı
Kalemin hala kırılmadı. Bir süre forumda Bay 46'yı övüp yaptıklarını tekrar düşün. Bir hafta sonra bu konuyu tekrar gündeme getireceğiz... @kaizokuou
Bana karşı Mw savunduğunu mu görecekti bu gözler..@Millennium Wizard ın cevabı
Sarışın sinana kahkaha attımAdamın röportajı falan çıkıyor aşağı inince güleceğim yoktu @Kuroro @Dattebayo..! @Kenny @carpe d. em
Yok usta, insan ihaneti en yakınından yiyince acısı geçmiyor. En kötü gününde, yapayalnız kaldığında (yalandan da olsa) seni terk etmeyen adama yapılacak şey değildi bu. Garling lobisinden ayrılıyorum, artık @Montana ile birbirinize oyun yapıp durursunuz.
Yok usta, insan ihaneti en yakınından yiyince acısı geçmiyor. En kötü gününde, yapayalnız kaldığında (yalandan da olsa) seni terk etmeyen adama yapılacak şey değildi bu. Garling lobisinden ayrılıyorum, artık @Montana ile birbirinize oyun yapıp durursunuz.
İlk defa @Millennium Wizard reisi bu kadar zorda gördüm. Zengine karşı gariban olunca duygular karışıyorBana karşı Mw savunduğunu mu görecekti bu gözler..