Sürekli ban ile tehdit ediyor. Statükoculuğun 50 tonu değil mi bu @kekomancer ?Kuzenini raporluyorum kalıcı ban sebebi çünkü
Sürekli ban ile tehdit ediyor. Statükoculuğun 50 tonu değil mi bu @kekomancer ?Kuzenini raporluyorum kalıcı ban sebebi çünkü
Jurnalcilik hoş bir tavır deyil. Yakışmadı DartWader kardeşime.Sürekli ban ile tehdit ediyor. Statükoculuğun 50 tonu değil mi bu @kekomancer ?
Sen hala burada mısın? Modlar uyuyor arkadaş bu ne yaSürekli ban ile tehdit ediyor. Statükoculuğun 50 tonu değil mi bu @kekomancer ?
Olum konsept zaten komik niye kolpa şeyler yazdın forum lore'una saygı da kalmamış. Kutsalına amiralerine salladığımın zekatı 61 kere ihya eder adamı gitmiş kutsal haracı yazmışsın bana. Sadece Dragon'a da değil komple dragonculara eksi yazıyor
@Skywalker capslere özen gösterelim...Olum konsept zaten komik niye kolpa şeyler yazdın forum lore'una saygı da kalmamış. Kutsalına amiralerine salladığımın zekatı 61 kere ihya eder adamı gitmiş kutsal haracı yazmışsın bana. Sadece Dragon'a da değil komple dragonculara eksi yazıyor
Kutsallara savaş açan adama salladığın her laf kutsallara haraçtır Datte.Olum konsept zaten komik niye kolpa şeyler yazdın forum lore'una saygı da kalmamış. Kutsalına amiralerine salladığımın zekatı 61 kere ihya eder adamı gitmiş kutsal haracı yazmışsın bana. Sadece Dragon'a da değil komple dragonculara eksi yazıyor
Dragon bu adamları çok değiştirdi...Olum konsept zaten komik niye kolpa şeyler yazdın forum lore'una saygı da kalmamış. Kutsalına amiralerine salladığımın zekatı 61 kere ihya eder adamı gitmiş kutsal haracı yazmışsın bana. Sadece Dragon'a da değil komple dragonculara eksi yazıyor