Üşenmezsem eve gidince luffye babalık tier listi yapayımHiç baba değil yani
Üşenmezsem eve gidince luffye babalık tier listi yapayımHiç baba değil yani
Çok iyi
Hayatımda bu kadar karışık video izlemedim.Kim kiminle kim kime ne yapıyor tıpkı garlingçiler gibi tam size yakışır olmuş
Dedim ben herkese garlingçi, amiralci diyor dragonu aklamak için @Kuroro utanmadan beni de katmış hamsisiz pilavım. Ah, benim kadar akainu, sengoku, aramaki gömmeyi ace lobisinin tamamı yapmamıştır. Ejder dallamalarını saymıyorum bile
Mevzular da karışık zaten ya konunun son 100 sayfasının özeti sayılır. Her denk gelen salvoyu katmaya çalıştım. Aslında daha uzundu da kestim bir kısmını.Hayatımda bu kadar karışık video izlemedim.Kim kiminle kim kime ne yapıyor tıpkı garlingçiler gibi tam size yakışır olmuş
Dedim ben herkese garlingçi, amiralci diyor dragonu aklamak için @Kuroro utanmadan beni de katmış hamsisiz pilavım. Ah, benim kadar akainu, sengoku, aramaki gömmeyi ace lobisinin tamamı yapmamıştır. Ejder dallamalarını saymıyorum bile
Önce içimizdeki pislikleri temizlemek, kapımızın önünü süpürmek lazım cane. Bu dragon gereksizi bizi dibe çekiyor
Gömüyorum dediklerinle aynı adama düşmansın. Düşman okunu takip et Carpe, o seni doğru yöne iletir.
Robinin çocuk gözyaşlarına, saulün hüzünlü gülüşüne dragon ve akainuyu garlingle üçgen yapıp tek mezara gömerim be! Sen rey mi luke mu karar veremezken biz bu davayı taşıyorduk be 61siz