Herkese açık duruyor zaten, gizlimiz saklımız yok spor sohbette de bjkye laf atıyordumYeter diyordu vurma diyordu Fruit.
Herkese açık duruyor zaten, gizlimiz saklımız yok spor sohbette de bjkye laf atıyordumYeter diyordu vurma diyordu Fruit.
Taklitten dolayı adamın kelleyi almak istiyor. Yakuptv onu taklit ediyormuş.Yakuptv'yi fazla özümsemiş gibisin.
Senin sevdiğin şeylerle ilişkin usta..Herkese açık duruyor zaten, gizlimiz saklımız yok spor sohbette de bjkye laf atıyordum
Bjk konu olunca gerildin gibi usta. Kırmızı çizginmiş galiba, bilmiyordum, kusura bakma.Hacı şaka da mı yapmayak
İkimizin profili de açık la, ne özeli :/adamla özelini kamuoyuna açan @kaizokuou eksi yedi, güvenilmez izlenimi verdi
İkili muhabbet genele taşınmaz usta, racon bu.İkimizin profili de açık la, ne özeli :/
Benim istifa videosunda da okumam için yazışmalarımızı getiriyordu. Yine geleceği görmüşüm…adamla özelini kamuoyuna açan @kaizokuou eksi yedi, güvenilmez izlenimi verdi
Montana yine politik oynuyor. Sen Fruite hançeri sapladın o hançerliyi koruyup seni hançerledi. Kazanan Montana, kaybedenler Kaizokou ve Fruit..İkimizin profili de açık la, ne özeli :/
Montana yine politik oynuyor. Sen Fruite hançeri sapladın o hançerliyi koruyup seni hançerledi. Kazanan Montana, kaybedenler Kaizokou ve Fruit..
Montana, savaşa sonradan giren ABD gibi adam vallahi