Yok benim hocam hacı yakışmaz öyle şeylerİsmail Kartal'a şapka yakışmaz mı?
Yok benim hocam hacı yakışmaz öyle şeylerİsmail Kartal'a şapka yakışmaz mı?
Yok benim hocam hacı yakışmaz öyle şeyler
En son Ginny suçladılar. Şu şekil oldum...Fb bitiyor ama Ginny'nin başına gelenleri unutacak ya da unutturacak değiliz.. . @Sodex ustam tut beni yine arkaya acıklı Kürtçe şarkı koyup Kuma/Ginny aşkı editi yapasım geldi...
Denemek lazım güzel olur belkiTakke giydirelim?
Ustam az önce tekrardan 1097-1098 okudum. Mustafa Denizli ile göz göze geldiği bir şubat gecesinden bahsederken ağlamamak için kendini zor tutan Ahmet Çakar gibi duygusalım şu an...En son Ginny suçladılar. Şu şekil oldum...
Ginny kanayan yaramızdır. Unutmadık, unutturmayacağız. Sabo zamanında orada olsaydı bu duruma el atardı ama yapacak bir şey yok. Kuma'ya sabır diliyoruz.Fb bitiyor ama Ginny'nin başına gelenleri unutacak ya da unutturacak değiliz.. . @Sodex ustam tut beni yine arkaya acıklı Kürtçe şarkı koyup Kuma/Ginny aşkı editi yapasım geldi...
Usta siz ne anlatıyorsunuz, gram bir şey anlamıyorum. Konudan o kadar uzağım ki.
Ginny kanayan yaramızdır. Unutmadık, unutturmayacağız. Sabo zamanında orada olsaydı bu duruma el atardı ama yapacak bir şey yok. Kuma'ya sabır diliyoruz.