Gelsin usta Sabo fanlarına kapımız her zaman açık. Böyle böyle Dragon fanlarından ayıklayacağız Devrimci lobisini.@Sodex Sana gerçek bir Sabo fanı, büyük bir Dragon haterı yolluyorum. Sabo lobisine alın, biraz eğittikten sonra canlı bomba olarak salabilirsiniz.
Nika yüzünden seriden soğuyup kaç zaman okumadım. Dragon ve Garp'ın basiretsizliği bu aileden Luffy'nin fazla bile iyi çıktığına öyle bi ikna etti ki beni, tekrar Luffy fanı oldum. Keni şimdi bana forumda cahil kalmayım diye lobileri anlatıyo ama Dragon nefretimiz konusunda artık aynı saftayız sanırım @Sodex gurur duydum... Ta küçükten yetiştirdiği mis gibi Sabo'dan şüphelenmiş bi devrimci "liderine" ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum.......Ustam ben tüm bu olaylar yaşanırken, Garling lobisi ve devrimci lobisinin ortak hareket edebileceğinden şüphelenip derinden çalışmalarıma başlamıştım bile...
Dragon destekçilerini kökünden yok etmek ve lobide zulüm gören sabocu kardeşlerimizi ferahlatmak için eleman yetiştiriyordum. Eleman güncele yavaş geldiği için Garling arcına yetiştiremedik ama....
@Sodex Sana gerçek bir Sabo fanı, büyük bir Dragon haterı yolluyorum. Sabo lobisine alın, biraz eğittikten sonra canlı bomba olarak salabilirsiniz.
Nefreti hala taze, intikam istiyorum dayı, intikam diyor.
@Mushelia
Garp'a sallamasan iyiydi ama onun dışında her dediğine katılıyorum. Seni aramızda görmek mutluluk verici.Nika yüzünden seriden soğuyup kaç zaman okumadım. Dragon ve Garp'ın basiretsizliği bu aileden Luffy'nin fazla bile iyi çıktığına öyle bi ikna etti ki beni, tekrar Luffy fanı oldum. Keni şimdi bana forumda cahil kalmayım diye lobileri anlatıyo ama Dragon nefretimiz konusunda artık aynı saftayız sanırım @Sodex gurur duydum... Ta küçükten yetiştirdiği mis gibi Sabo'dan şüphelenmiş bi devrimci "liderine" ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum.......