Şu adama prim vermeyin güvenmeyin kardeşim. Lobiyi karistiracagini görmeyenin aklını sorgularım...Birden fazla lobiye üye olabiliriz usta no problema.
Şu adama prim vermeyin güvenmeyin kardeşim. Lobiyi karistiracagini görmeyenin aklını sorgularım...Birden fazla lobiye üye olabiliriz usta no problema.
Arabuluculuk.
İkisini de karıştırıp, boşa çıkartacak. Sonra başlarına geçip ortak yapacak. Anlayana...Peki lobiler karşı karşıya gelirse ne yapacaksın reis
Büyükbabam bana şöyle bir hayat dersi vermişti demekki sana vermemiş.Verdiği hayat dersi şuydu :1 ay önce Hurdacı lobisindeki köstebeğim @Montana 'nın ölüm emrimi verdiği yazışmaları yollayınca ben
@Kuroro usta işareti verince Shanks lobisini bitir.
Usta her foruma girdiğinde ilk iş bana laf atıyorsun karşılık verince ültimatom veriyorsun.Büyükbabam bana şöyle bir hayat dersi vermişti demekki sana vermemiş.Verdiği hayat dersi şuydu :
Bir hurdacıya asla güvenme evlat ! Çok gezenin ayağına bok bulaşır çünkü.
Biz olmasak eğlenecek mevzu olmayacak hep lore üretiyoruz, arada @Kuroro gibiler çıkıp eğlenceli lore kuruyor. Millet eğleniyor ama en son kötü adam ilan ediliyoruz.
Kötü adam ilan ediliyorum diyor, la bir mesaj önce lobi bitirme emri veriyordun. Az omurgan olsun.Biz olmasak eğlenecek mevzu olmayacak hep lore üretiyoruz, arada @Kuroro gibiler çıkıp eğlenceli lore kuruyor. Millet eğleniyor ama en son kötü adam ilan ediliyoruz.