Dragoncuların ve @Millennium Wizard ’ın ortak projesi çıktı.Tam olayı kaçırdım. Piyon denmiş. Tekrar Dragoncu falan olmuş.
Dragoncuların ve @Millennium Wizard ’ın ortak projesi çıktı.Tam olayı kaçırdım. Piyon denmiş. Tekrar Dragoncu falan olmuş.
Usta asılsız haber yapma elimde senin hakkında çok sağlam belgeler var. Takipteyim@Tiksav Lee ’nin olayı gördün mü?
Aga be. Dragon'u bırakınca doğru yolu buldu diye düşünmüştüm. Bizi keklemiş.Dragoncuların ve @Millennium Wizard ’ın ortak projesi çıktı.
MW ortalığı karıştırdı usta sana lobi çalışması yaptım diye.Usta asılsız haber yapma elimde senin hakkında çok sağlam belgeler var. Takipteyim
Mw hayal dünyasında yaşıyor kendi senaryolar yazıyor. En iyi @II. Invictus bilirMW ortalığı karıştırdı usta sana lobi çalışması yaptım diye.
Hoca efendi Dc'den vurun kellesini de ondan sonra Millennium Wizard üstüme oyun oynadı...O goygoy muhabbetti, sizin ihanetler gerçek ne yazık ki. @Tiksav Lee başından beri başkasının piyonuymuş en çok ona şaşırdım. @Millennium Wizard üstüme oyun oynadı.
Forumu okumadıysan söyleyeyim Kuroro oyuna geldi lobiyi açtıktan hemen sonra lobi dağılacaktı.Bende dedim ki Tiksav'ın ahı tuttu tez ulaş lobiye geri kazandır bu adamı dedim.Sağ kolun olsun bak bakayım dağılıyor mu diye.Tam lobi yapamadım aslında.Başarılı olsaydım yapmış olacaktım ama boş vaktim yoktu fazla Kuroro'yu ikna edecek fırsatım olmadı.Mw hayal dünyasında yaşıyor kendi senaryolar yazıyor. En iyi @II. Invictus bilir
Sabocular olarak çok pasif kaldınız, Dragoncuları yemek için elinize bir sürü fırsat geçti ama geri kaldınız.Bu kaosa, entrikalara dahil olmadığım için aynen şu şekilim.
Bu lafı genelde ortalığı karıştıranların kendisi söyler hedef şaşırtmaca olarak.MW ortalığı karıştırdı usta sana lobi çalışması yaptım diye.