Pp'yi Dragon yapmış. Cezadan değilse bu günden sonra Devrimcidir yanıma aldım ben onu lobisiz değil.
@Fruit Punch Samurai geçen sefer beni montana için reddetmiştin hoşgeldin usta
Pp'yi Dragon yapmış. Cezadan değilse bu günden sonra Devrimcidir yanıma aldım ben onu lobisiz değil.
Sodex'in Millennium Wizard'a sarmaktan aldığı keyif
Hayatımda böyle pişkinlik görmedim. Sen git bütün lobilere molotof atıp kaç ortalık savaş alanına dönsün ondan sonra da mağdurum ayağına yat.Pes vallahi pes...En mağdur ben oldum ne yazık ki. Neyse ki @Whitebear D ve @II. Invictus gibi dostlarımız var da kötü günde yanımızda durdular.
Hoşgeldin Tiksav Seni buraya getirmek için lobi yaptım. @Kuroro ya defalarca kez söyledim herhalde gerekeni yapmış geç olsun güç olmasın ama keşke biraz daha erken geleydin tabii.Pp'yi Dragon yapmış. Cezadan değilse bu günden sonra Devrimcidir yanıma aldım ben onu lobisiz değil.
Ne 59'u yav daha o kadar yaşlanmadım itibarıma saldırdığın yetmedi sıra bunlara geldi. :S Yakında dava edeceğim seni 59 yaşında olduğum iftirasını attı hakim bey diye.
Tiksav’ı Dragon lobisine almayın usta.Hayatımda böyle pişkinlik görmedim. Sen git bütün lobilere molotof atıp kaç ortalık savaş alanına dönsün ondan sonra da mağdurum ayağına yat.Pes vallahi pes...
Hoşgeldin Tiksav Seni buraya getirmek için lobi yaptım. @Kuroro ya defalarca kez söyledim herhalde gerekeni yapmış geç olsun güç olmasın ama keşke biraz daha erken geleydin tabii.