Peki sence tek sorun yüzme şekli mi?Burası algını bozmuş olmalı. Yüzeyden hareket ediyorlar zaten. Sıkışınca konu değişmeye başladın. Şöyle adeta :dd.d
Peki sence tek sorun yüzme şekli mi?Burası algını bozmuş olmalı. Yüzeyden hareket ediyorlar zaten. Sıkışınca konu değişmeye başladın. Şöyle adeta :dd.d
Ne yazık ki @Kuroro ’nun ihanetine uğradık.
Ban sonrası foruma gelmem ile Fb lobisi üzerinden bana sallayan @II. Invictus
Lüks savunmak için bize sallayan @Fruit Punch Samurai
Başka Garlingcilerle kavga edip suçu benden bilen ve laf cambazlığıyla bana hakaret eden @Mihawk
ve en son da bu olay. Yalnızlık şuralarda.
Onu bilmem de WB kıskançlıktan bıyığını Garling'e benzetmeye çalışmış. Keşke köse olmasam diyormuş.Garling'in saç ve sakalı neden hilal şeklinde bilir misin?
Kronolojik olarak imkansız.Onu bilmem de WB kıskançlıktan bıyığını Garling'e benzetmeye çalışmış. Keşke köse olmasam diyormuş.
Yenilmesine dönmek istiyorsan şöyle bir matematik hesabı yapabiliriz.Peki sence tek sorun yüzme şekli mi?
Galatasaray dışında her zaman yanındayım...Ne yazık ki @Kuroro ’nun ihanetine uğradık.
Başka Garlingcilerle kavga edip suçu benden bilen ve laf cambazlığıyla bana hakaret eden @Mihawk
Ne yazık ki @Kuroro ’nun ihanetine uğradık.
@Whitebear D usta WB lobisine geri gelmek isterse alma sakın.
Yok usta beraber markete bile gitmem bu adamla@Whitebear D usta WB lobisine geri gelmek isterse alma sakın.