Ben yakında uzarım çok zamanımı çalıyor bu konu. @Skywalker her gün en az bir iki tane caps ile saldırıyor.Tarihin en leş flashback arcı boyunca forumu taşıyan caps konusunun kalite
Ben yakında uzarım çok zamanımı çalıyor bu konu. @Skywalker her gün en az bir iki tane caps ile saldırıyor.Tarihin en leş flashback arcı boyunca forumu taşıyan caps konusunun kalite
Reis biz sabitiz de sizin pozisyonları takip etmek yoruyor adamı En son @kaizokuou yönünü şaşırıp hurdacılarda bitirmiş geceyi.Ortalık karışınca kendini sıyırmak için nasıl pozisyon alacağını şaşırdı. onu kabul etmeyin.
Usta sen çok ikili oynayan bir adamsın, ortalık karışınca beni hedef aldın. Başka zaman bizim yanımızda devrimcilere saldırıyordun. Sen hurdacılardan daha tehlikeli çıktın.Reis biz sabitiz de sizin pozisyonları takip etmek yoruyor adamı En son @kaizokuou yönünü şaşırıp hurdacılarda bitirmiş geceyi.
Artık Carpe için mesai harcayacağım gardaş bunalttıysam kusura bakma.Ben yakında uzarım çok zamanımı çalıyor bu konu. @Skywalker her gün en az bir iki tane caps ile saldırıyor.
Şuna harbi çok bozuldum ya.
Reis tam araları düzelir dedim lobiye dönüp liderliği almaya kalktın. Bilirsin böyle oyunları ifşalarımUsta sen çok ikili oynayan bir adamsın, ortalık karışınca beni hedef aldın. Başka zaman bizim yanımızda devrimcilere saldırıyordun. Sen hurdacılardan daha tehlikeli çıktın.
Rutine dönüş yaniArtık Carpe için mesai harcayacağım gardaş bunalttıysam kusura bakma.
Reis tam araları düzelir dedim lobiye dönüp liderliği almaya kalktın. Bilirsin böyle oyunları ifşalarım
Rutine dönüş yani