Gardaş sen beyaz ayı lobisi kursana. Kuma lobisini de kendine bağlamış olursun. Gerçi pesteki lisansı alınamayan takım ismi gibi oluyor ama olsun.WB düşmanları yine buluştu.
Gardaş sen beyaz ayı lobisi kursana. Kuma lobisini de kendine bağlamış olursun. Gerçi pesteki lisansı alınamayan takım ismi gibi oluyor ama olsun.WB düşmanları yine buluştu.
Bu kadar mesajı okuyamadım ama bu mesajı görünce sormak istiyorum. @Kuroro bugün olanlardan sonra demek forumla oyun oynamak istiyorsun, öyle mi?
Eskiden lobiler sabitti üyeler değişiyordu. Bugün üyeler sabit durdu lobiler değişti.Aga ne yaptınız 40 sayfa mevzu birikmiş. Hepsini okumaya kalksam birilerinin sürekli lobi değiştirdiğine denk gelecem
@Trafalgar Law 3 gün üst üste foruma girmediği takdirde Sulong Bepo’yu hacılayıp bir şeylere bakılabilir.Gardaş sen beyaz ayı lobisi kursana. Kuma lobisini de kendine bağlamış olursun. Gerçi pesteki lisansı alınamayan takım ismi gibi oluyor ama olsun.
Girdiği her çöken lobide @Montana olacaktı bence.
Senin Fatih Terim lobisindeki yerin hala sağlam usta telaş yapma.
Ben WB seviyorum la benim hatrım için kimse sataşmadıkça bizim lobiye sataşma gardaşWB düşmanları yine buluştu.
"Adamı yoruyorsun."Usta bizi sal yav, tamam sensin. En büyük sensin.