Zaten özel olarak Mihawk'ı bana bırakın dedi. O birimin başına geçirdik. Bitmeyen bi hesabı varmış...Gitsin severim onu, bana ondan düşman çıkmaz ama boşuna bana karşı doldurma. Mihawkçılarla savaşır.
Zaten özel olarak Mihawk'ı bana bırakın dedi. O birimin başına geçirdik. Bitmeyen bi hesabı varmış...Gitsin severim onu, bana ondan düşman çıkmaz ama boşuna bana karşı doldurma. Mihawkçılarla savaşır.
Ustam sana devrimci lobisinin başkanı dedik bizi ace fanı yaptın. Dindar bile olsa bir devrimciye güvenmeyecekmişsinYok la @Kenny başvuracak.
Tekrar ediyorum...Tiksav karlı çıktı hem Dragoncu hem Garlingci olarak yenilme şansı kalmadı.
Tiksav @kaizokuou @Kenshiro ve benim gibi ajan falan da değildi usta hür iradesi ile Garlingçi oldu. Cezasını kesersin dönünce.
Belgeler karışmış reis. Senin tam olarak başvurun neydi?Ustam sana devrimci lobisinin başkanı dedik bizi ace fanı yaptın
Yok onu Shanks Lobisi kontenjanından değil Devrimci kontenjanından soktuk içeri. İşimizi sağlama aldık. Aslında biri daha var ama...Tiksav @kaizokuou @Kenshiro ve benim gibi ajan falan da değildi usta hür iradesi ile Garlingçi oldu. Cezasını kesersin dönünce.
@Iı.Invictus'un Luffy'e karşı sorumlulukları var bu iş olmaz.@II. Invictus @Whitebear D ile üçlü ittifak olarak boşta olan Xebec’i sahiplendiğimizi duyuruyoruz. Bambaşka bir şey olduk.
O lobiyi @Bogeyman the Lalo kurmuştu.@II. Invictus @Whitebear D ile üçlü ittifak olarak boşta olan Xebec’i sahiplendiğimizi duyuruyoruz. Bambaşka bir şey olduk.