Güzel olmuş. Oradaki bence Invictus öyle hayal ettim.
Güzel olmuş. Oradaki bence Invictus öyle hayal ettim.
Yuh be kim teşhircilik yapmış la ayıp, özür dile!Teşhir için teşvik hee.
Ben kendimi hayal etmiştim ama foruma mal olsun diye kf yazmaya karar verdimGüzel olmuş. Oradaki bence Invictus öyle hayal ettim.
Kurbanın simasını teşhir etmesi için teşvik. Fesat düşündün, ayıp ettin. Özür dile!Yuh be kim teşhircilik yapmış la ayıp, özür dile!
61siz seni. Çok bozdun çok!Kurbanın simasını teşhir etmesi için teşvik. Fesat düşündün, ayıp ettin. Özür dile!
Biliriz tabii. Sky'ın çalışmaları sayesinde senin de gül cemalini görüyoruz.O çok çekiniyor ya. Prensip gereği hanımlardan ve aşırı çekingenlerden foto istemem maskem. Diğer arkadaşların gül cemalini göstermesi için teşvik yaparım tabi bilindiği üzre.
Yuh be kim teşhircilik yapmış la ayıp, özür dile!
Bu ifade üzerine gördüğüm video ne tesadüf.Kurbanın simasını teşhir etmesi için teşvik. Fesat düşündün, ayıp ettin. Özür dile!
Bozulma gardaş ben bir şey yapmadım.61siz seni. Çok bozdun çok!
Bugün kaç kere "ben bir şey yapmadım" dedin la?Bozulma gardaş ben bir şey yapmadım.
Ya bu 61siz bensiz duramıyor bir süredir maskem. Biz de kabullendik. Bazen fazla seviyor insan birini anlayışlı olmak lazımBu ifade üzerine gördüğüm video ne tesadüf.
Kaç kere dedim? Saydın mıBugün kaç kere "ben bir şey yapmadım" dedin la?
Ya bu 61siz bensiz duramıyor bir süredir maskem. Biz de kabullendik. Bazen fazla seviyor insan birini anlayışlı olmak lazım