Montana 13 Ara 2023 #5,851 Biz lobi bozmayız, ama bize haksızlık yapıldığını hissedersek duruşumuzu koyarız. Garling lobisi üyeleri hala dostumdur, kırgınlık yok ama artık bu davayı gütmeyeceğim.
Biz lobi bozmayız, ama bize haksızlık yapıldığını hissedersek duruşumuzu koyarız. Garling lobisi üyeleri hala dostumdur, kırgınlık yok ama artık bu davayı gütmeyeceğim.
Lucky Luke 13 Ara 2023 #5,852 Aga daha Garling sahneleri gelicekti o zaman patlayacaktınız.Önümüzdeki bölüm için duyum falan mı aldınız Garling bölümü gelip patlıyor mu yoksa
Aga daha Garling sahneleri gelicekti o zaman patlayacaktınız.Önümüzdeki bölüm için duyum falan mı aldınız Garling bölümü gelip patlıyor mu yoksa
Dattebayo..! 13 Ara 2023 #5,854 Garling lobisinde ne kadar adam olursa wb d o kadar exp kasar fb vakti gelince. Ekmeğinden olmana üzüldüm @Whitebear D
Garling lobisinde ne kadar adam olursa wb d o kadar exp kasar fb vakti gelince. Ekmeğinden olmana üzüldüm @Whitebear D
Mike 13 Ara 2023 #5,855 Skywalker dedi ki: özetle Genişletmek için tıkla ... Arittake no yume wo kaki atsume
Skywalker 13 Ara 2023 #5,856 Montana dedi ki: Biz lobi bozmayız, Genişletmek için tıkla ... Lobi zaten bozuktu gardaş için rahat olsun.
Montana dedi ki: Biz lobi bozmayız, Genişletmek için tıkla ... Lobi zaten bozuktu gardaş için rahat olsun.
Sodex 13 Ara 2023 #5,857 @Montana'ya yapılan haksızlığa tepki olarak ben de Garling lobisinden ayrıldığımı duyuruyorum.
Kuroro 13 Ara 2023 #5,858 Sodex dedi ki: @Montana'ya yapılan haksızlığa tepki olarak ben de Garling lobisinden ayrıldığımı duyuruyorum. Genişletmek için tıkla ...
Sodex dedi ki: @Montana'ya yapılan haksızlığa tepki olarak ben de Garling lobisinden ayrıldığımı duyuruyorum. Genişletmek için tıkla ...
Skywalker 13 Ara 2023 #5,860 Sodex dedi ki: @Montana'ya yapılan haksızlığa tepki olarak ben de Garling lobisinden ayrıldığımı duyuruyorum. Genişletmek için tıkla ... Aman sen eksik kalma.
Sodex dedi ki: @Montana'ya yapılan haksızlığa tepki olarak ben de Garling lobisinden ayrıldığımı duyuruyorum. Genişletmek için tıkla ... Aman sen eksik kalma.