Altyapısı olmayan vsler tatsız olur düşmanlık geçmişi sağlam olmalı. Vakitleri olunca Sodex vs MW tam tadında kapışma olur. MW zaten şehir şehir bu çocuğu arıyordu en son
Datte vs Cavit gelsin mi ?Altyapısı olmayan vsler tatsız olur düşmanlık geçmişi sağlam olmalı. Vakitleri olunca Sodex vs MW tam tadında kapışma olur. MW zaten şehir şehir bu çocuğu arıyordu en son
Senle ancak fifa atarım cavooo bana fazla gelirsinDatte vs Cavit gelsin mi ?
Bu o konu değil ama sonuç gene aynı olacaktır Alpa. Kıyamet askeri projesi gibi adamsınEn son @RedTeroR'e tek atmıştım die hatırlıyorum.
Reis Fps diyorduk, şimdi de Sodex mi?@kaizokuou VS. @Sodex iyi olurdu yetenek açısından ama @Dattebayo..! 'nun dediği gibi düşmanlık geçmişi önemli. Bunları kapıştırmak lazım geleceğe yatırım için.
@Fruit Punch Samurai ayağı sabit adam, öyle lobilerde çok gezmez ama @Sodex senin gibi hareketli bir üye profili. Yoksa FPS'de denk olur ama sodex daha münasip gibi. Bilemiyorum Altan, bilemiyorum...Reis Fps diyorduk, şimdi de Sodex mi?
Genç diye yolunu açtımBu o konu değil ama sonuç gene aynı olacaktır Alpa. Kıyamet askeri projesi gibi adamsın