Caps atmayalım diye siteye saldırtmış diyorlar
Akşam video atamayınca senin haller.Caps atmayalım diye siteye saldırtmış diyorlar
Eyvallah, o iş bitti ne yazık ki. Mw liderliği kaybetti.
Bana laf atmadığın sürece ben dahil olmuyordum usta. Kendin sıkıp isyan etme.Tatile çıktım il dışına zehir ettiniz 2 günde :/ foruma girmek istemiyorum ama etiketi görünce yazayım diyorum donuyor erişilemiyor dünden beri sizde zafer kazandık sanıyorsunuz. İyice zıvanadan çıktı bu hurdacılar ben adamlara ateş ediyorum adamlar üzerime 5 kişi topla tüfekle geliyor.
Bu saldırıların arkasında sen yoksun belki ama bunların hepsine gazı sen veriyorsun Invictus’a Sodex’e veriyorsun gazı ya Allah diye üzerime atılıyorlar. Senden çok fena gaz alıyorlar hele Sodex mevzu var diyince sormadan koşuyor.Invictus yine ümitsiz vaka kendi bileniyor ama Sodex’i hala kurtarabiliriz diye bakıyorum olaya. xDBana laf atmadığın sürece ben dahil olmuyordum usta. Kendin sıkıp isyan etme.
@II. Invictus ile senin arandaki mevzu Dof lobisinden çok Zoro lobisine çalışmana dayanıyormuş, onun düşmanlığı daha eskiye dayanıyor yani.Bu saldırıların arkasında sen yoksun belki ama bunların hepsine gazı sen veriyorsun Invictus’a Sodex’e veriyorsun gazı ya Allah diye üzerime atılıyorlar. Senden çok fena gaz alıyorlar hele Sodex mevzu var diyince sormadan koşuyor.Invictus yine ümitsiz vaka kendi bileniyor ama Sodex’i hala kurtarabiliriz diye bakıyorum olaya. xD
Hiç sorma.Zamanında forumun karanlık çağında Zorocular ona ne yaptıysa Zorocularla bir alıp veremediği var ceremesini de ben çekiyorum şimdi.@II. Invictus ile senin arandaki mevzu Dof lobisinden çok Zoro lobisine çalışmana dayanıyormuş, onun düşmanlığı daha eskiye dayanıyor yani.