Sodex'in magnum opusu ne diye soranlara...
Sodex'in magnum opusu ne diye soranlara...
Ulan caps camiasında dikili bir tane taşın yok millete racon kesiyorsun evliya Jr. 61'siz iki gif yapsa 80'lik olacaksın bir tavırlar bir haller
Çok güzel kurgu lan Tebrikler Sodex. Neyse her şakanın altında bir gerçek yatar. O gerçek Doflamingo lobisinin aktif liderinin @Millennium Wizard olduğu
Çok güzel kurgu lan Tebrikler Sodex. Neyse her şakanın altında bir gerçek yatar. O gerçek Doflamingo lobisinin aktif liderinin @Millennium Wizard olduğu
O ilk taşı atıp geri çekiliyor genelde azmetmiyor pek.Usta adamlarla bir gün boyunca çarpıştım biraz da siz yapın bir şeyler, terminatör müyüz?
Kendi nişanlanıyor sanıp 1 aylık ateşkes sözleşmesi hazırlıyordum. Meğer halı saha bahanesi vol. 2 imiş.
Yaptığımız çok da sen görmemişsin datteUlan caps camiasında dikili bir tane taşın yok millete racon kesiyorsun evliya Jr. 61'siz iki gif yapsa 80'lik olacaksın bir tavırlar bir haller
Yaptığımız çok da sen görmemişsin datte
He video işine üşenirim o doğru
Bir tane yeter sana
Sedaaa'nın @Trafalgar Law iki günde giriş seviyesinden başlayıp doktora yaptığı camiada şu paint terk capsi atmaya utanırdım ben şahsenBir tane yeter sana