Banlı olduğu için göremiyor.
Foruma dönünce çılgına dönecek. Survivor'dan kanal açacak para kaldıran Acun misaliBanlı olduğu için göremiyor.
Çok derin ve anlamlı bir söz.
Formatı Worstgen'e satar sonraForuma dönünce çılgına dönecek. Survivor'dan kanal açacak para kaldıran Acun misali
Gerçekten bu konuya birkaç gün önce girdiğimde son paylaşım 450. sayfada idi, şimdi 504. Birinci yıl dolmadan 1000 olacak böyle giderse. Büyük başarı.
Dragon ve tinerci lobisi çok bereketliGerçekten bu konuya birkaç gün önce girdiğimde son paylaşım 450. sayfada idi, şimdi 504. Birinci yıl dolmadan 1000 olacak böyle giderse. Büyük başarı.
Daha geçen sene 4-5 lobi aynı anda kapışıyordu şimdi o kadar zor durumda kaldık ki @Kuroro bizi eğlemek için yapay lobi kuruyor.Dragon ve tinerci lobisi çok bereketli
Mesajların hepsine bakamıyorum. O yüzden bilmediğim için soracağım ama tinerci lobisi kim ya da kimler? Öyle lobi ilk kez duydum.Dragon ve tinerci lobisi çok bereketli
Üyeler dağıldı farklı lobilere bonservisle transfer oldular ama çekirdek kadro Monti, İnvi, Tiksav, Fruit Punch, Sodex (8 kere girip çıktı lobiye) 5'lisinden oluşuyor.Mesajların hepsine bakamıyorum. O yüzden bilmediğim için soracağım am tinerci lobisi kim ya da kimler? Öyle lobi ilk kez duydum.
A, hurdacı lobisi, anladım. Sen "tinerci" olarak adlandırınca anlayamadım başta. Teşekkürler Datte.Üyeler dağıldı farklı lobilere bonservisle transfer oldular ama çekirdek kadro Monti, İnvi, Tiksav, Fruit Punch, Sodex (8 kere girip çıktı lobiye) 5'lisinden oluşuyor.