O gecenin sabahında yaşadığın değişime tüm forum şahit Ayrıca diğer dediklerimi inkar etmediğin için teşekkürler.Ben kullanmadım ki Arthur'dan dinledim sadece hikayesini. İftira atmayalım.
O gecenin sabahında yaşadığın değişime tüm forum şahit Ayrıca diğer dediklerimi inkar etmediğin için teşekkürler.Ben kullanmadım ki Arthur'dan dinledim sadece hikayesini. İftira atmayalım.
Ciddi ciddi kullan diyecek halim yok herhalde beni karalama çalışmaların bir bitmedi be.O gecenin sabahında yaşadığın değişime tüm forum şahit Ayrıca diğer dediklerimi inkar etmediğin için teşekkürler.
Alakası yok. @Arthur Morgan bunun yanında diz çöker tövbe ister çünkü seksomanyak nasıl görünüyorsa o. @Sodex 'in simasına aldanmışsın sen.
Hepiniz sodexin üstüne gidin sallaması kolay diye resmen ortak hedef oldu bebe 1 yıldaNe kadar masum bir şekilde kullandığı zehri bana tavsiye ediyor gör @Dattebayo..! gör hurdacı lobisini hazırladığı vs.lerle karıştırmıştı zaten lobi gülmekten yıkıldı konuda
Forumca Sodexi eğitme şeklimiz.Hepiniz sodexin üstüne gidin sallaması kolay diye resmen ortak hedef oldu bebe 1 yılda
Çıkarken kapıyı açık bırakmayın.@Sodex Hem gerçek devrimci Sabo'yu avatarına koyup hem de dünyanın en prestijli lobisine katılınca okların hedefi olmuşsun galiba. Sıkıntı yok biz buradayız. Buradan da @kaizokuou ile aldığımız ortak karar sonucu @Skywalker 'ın Shanks lobisinden süresiz uzaklaştırıldığını duyuruyorum.
@Sodex "Benim amcam Shanks lobisi başkanı. Bakacağız kimin bağlantıları daha büyükmüş." dedi resmen.@Sodex Hem gerçek devrimci Sabo'yu avatarına koyup hem de dünyanın en prestijli lobisine katılınca okların hedefi olmuşsun galiba. Sıkıntı yok biz buradayız. Buradan da @kaizokuou ile aldığımız ortak karar sonucu @Skywalker 'ın Shanks lobisinden süresiz uzaklaştırıldığını duyuruyorum.
Mahidevran gibi artık yanımda taşıyorum o zehri. Kafaları bulduktan sonra zehirle cila atmamış mıydık ya @KennyBen kullanmadım ki Arthur'dan dinledim sadece hikayesini. İftira atmayalım.
O ortamda kim olsa kidi gömerdi ya şamar oğlanı olmuştu. Sodex yine az gömdüO gecenin sabahında yaşadığın değişime tüm forum şahit Ayrıca diğer dediklerimi inkar etmediğin için teşekkürler.