Bana video yapmıştın ve ben de seni zamanında şöyle uyarmıştım.
Şimdi bana hiç video yapmak şart oldu falan deme çünkü zaten yapmıştın anca mevzuya yabancı olanları kandırırsınSana yeni bir video yapmak şart oldu.
Bana video yapmıştın ve ben de seni zamanında şöyle uyarmıştım.
Şimdi bana hiç video yapmak şart oldu falan deme çünkü zaten yapmıştın anca mevzuya yabancı olanları kandırırsınSana yeni bir video yapmak şart oldu.
Benim yaptığım videoda bir şey yoktu ama seninki ağır olmuş biraz. Aynı kefeye koymuyorum o yüzden.Şimdi bana hiç video yapmak şart oldu falan deme çünkü zaten yapmıştın anca mevzuya yabancı olanları kandırırsın
Şekle değil manaya bak guzum. Rok çok mu iyi bir halt kiBenim yaptığım videoda bir şey yoktu ama seninki ağır olmuş biraz. Aynı kefeye koymuyorum o yüzden.
Kibar, zarif birini gördü mü nasılsa uzatmaz diye cılkını çıkarıyor bu 61siz. Uyma sen ona guzum.Benim yaptığım videoda bir şey yoktu ama seninki ağır olmuş biraz. Aynı kefeye koymuyorum o yüzden.
Beni Rok yapmış demiyorum, Rok çok mu iyi diyorum.@Skywalker bunu diyorsan Rok’a beni koymuş la
DeğilKibar, zarif birini gördü mü nasılsa uzatmaz diye cılkını çıkarıyor bu 61siz. Uyma sen ona guzum.
@Skywalker ayıp değil mi la?
O zaman benim kızmam lazım.Beni Rok yapmış demiyorum, Rok çok mu iyi diyorum.
Değil
Ustam Dragon lobisi ile amiral lobisi savaşta mı? Bi tane nickini unuttuğum aşırı alıngan bi Dragoncu da Dragon başlığındaki en ufak Dragon eleştirisinde Sakazuki de şöyle böyle diye saldırıyordu geçen. Şimdi de ikinci kurşun gelmiş Skywalkerdan.@Sodex @Dattebayo..! ağır olmuş
Yani kullanılabiliyor?O zaman benim kızmam lazım.
Savaşta değiliz, Dragon’a herkes salladı adamlar durumu bizden bildi. Kalabalığı karşılarına almaktan korktular.Ustam Dragon lobisi ile amiral lobisi savaşta mı? Bi tane nickini unuttuğum aşırı alıngan bi Dragoncu da Dragon başlığındaki en ufak Dragon eleştirisinde Sakazuki de şöyle böyle diye saldırıyordu geçen. Şimdi de ikinci kurşun gelmiş Skywalkerdan.
Tetikte olalım lobiyi koruyalım....