1. DatteTamam tamam gel barisalim
2. Sen
1. DatteTamam tamam gel barisalim
Rocks Pirates diyeceksinUn lobisi forum tarihinin en birleşemeyen lobisi olma yolunda devam ediyor.
Sana ters bir şey söylersem gidip sinirden komşunun camını kırarsın gibi hissettiriyorsun bana ve bu yüzden tedirgin oluyorum bazen bir şey diyecekken neden böyle?Benim resmim değil mi
Lawu sevmeyiz ama seni severiz bacım, niye öyle dedin ki şimdi?Normalde uğraştığım yetmiyormuş gibi bir avuç Law seven vardı onları da soğutup iyice düşman mı bellettireceksin beni kfye. Emelin bu mudur :dd.d jsjh
Tamam be pişmanım gel1. Datte
2. Sen
5 Şubat günü Rocks gibi dağılacaksınız zaten güzel seçim.Rocks Pirates diyeceksin
Bsnde senden aynı şeyi dusunuyomSana ters bir şey söylersem gidip sinirden komşunun camını kırarsın gibi hissettiriyorsun bana ve bu yüzden tedirgin oluyorum bazen bir şey diyecekken neden böyle?
Lawu sevmeyiz ama seni severiz bacım, niye öyle dedin ki şimdi?
Yonkolarima sahip çıkın5 Şubat günü Rocks gibi dağılacaksınız zaten güzel seçim.
Hea Cerrah bacımı severiz tabi, sen de sevBsnde senden aynı şeyi dusunuyom
Ona mi dedim ben sen benden nasıl öyle düşünüyorsan bende senle ugraisrsam o anda o hastaya yanlış hamle yaparsın diye korkuyorumHea Cerrah bacımı severiz tabi, sen de sev