Valla bende bilmiyorum ama gelen geçen fanı oldu. Ben bile farkında olamadan olmuşum2 bölümlük karakter, kazansa ne kaybetse ne? Shanks tutunca kopyasını çizmiş adam.
Sen bizim lobidensin @Kuroro açıkladı o gün.
Adamın evrenin gördüğü en güçlü karakterlerle kapıştığı günden kalma Tanrı Vadisi Şampiyonu unvanı var. Diğer unvanı öğrencisi ve manevi evladı olan Mihawk'a salmış.Dünyanın en iyisi Mihawk ise, 20 yaşında tokatlamıştır Garling'i.
Adamın evrenin gördüğü en güçlü karakterlerle kapıştığı günden kalma Tanrı Vadisi Şampiyonu unvanı var. Diğer unvanı öğrencisi ve manevi evladı olan Mihawk'a salmış.
Valla bende bilmiyorum ama gelen geçen fanı oldu. Ben bile farkında olamadan olmuşum
Garling öğrencisine kılıcını kaldıracak kadar şeref yoksunu değil Mihawk gibi. Ünvanı hediye etmiştir.
Hepsiyle tek başına savaşmıştır demedim ki. O savaşta bulunmuş ve kazandığı unvan ortada. Hepsiyle tek başına kapışsa benden önce bırak lobiyi direkt tarikatını açardı birileri.Garp'ın orada savaşmadığını mı öne sürüyorsun?
Xebec-Roger savaşmış. Garp denizciler adına orada, Garling'in doğal müttefiki.
Bu hikayeden Garling'e senin düşündüğün gibi ekmek çıkmaz.
Klasik fan servis, arkası boş bir karakter.
Hepsiyle tek başına savaşmıştır demedim ki. O savaşta bulunmuş ve kazandığı unvan ortada. Hepsiyle tek başına kapışsa benden önce bırak lobiyi direkt tarikatını açardı birileri.
@Kuroro tekniği açıklamıştı...takip edelimMasumları katledecek kadar şerefi var neyse ki.