Şimdi sizin lobi mi oldunuz el ense çekiyordu adam sanaBu adam bizim lobiden değil mi niye bize sallıyor?
Forumdaki Figarland Garling konusuna girip ilk mesaja bakın. Başka da bir şey demiyorum.
Şimdi sizin lobi mi oldunuz el ense çekiyordu adam sanaBu adam bizim lobiden değil mi niye bize sallıyor?
Forumdaki Figarland Garling konusuna girip ilk mesaja bakın. Başka da bir şey demiyorum.
Ben sadece seni test ediyorum bu kadarıyla baş edemezsen değil Zoro ve Luffy lobisi hurdacılarla bile başa çıkamazsın lobinin ömrü 3 gün olur.
Sıkıntı yok ya friendly fire açık unutmuşuz hep bu tiksav yüzünden malzeme çıkardı akşam akşam@Millennium Wizard Dof ve Garling amcaoğlu diye ittifağı kurmuştuk yakışmadı
Bölüme daha bakmadım aslında bugün yorgundum uzanıp dinlenecektim şeytan dürttü yine buradayım lanet olsun.@Millennium Wizard bölümde Dof var, bir tane Dpf ile ilgili yorum yapmadın. @II. Invictus 3 4 yorum yaptı, sorsak lobi lideriydin.
sanji lobisinin iplenme seviyesi
https://youtube.com/shorts/TJtjhgUrQMU?si=wHIqILVwtbpPe0Aa
Usta Dof ile ne alakası var ki yorum yapsın ? Anlamadım...@Millennium Wizard bölümde Dof var, bir tane Dof ile ilgili yorum yapmadın. @II. Invictus 3 4 yorum yaptı, sorsak lobi lideriydin.