Hepinizle hesaplaşıcazArda Turan Emre bello ve Semih Kaya hocam para nerede diyince
Hepinizle hesaplaşıcazArda Turan Emre bello ve Semih Kaya hocam para nerede diyince
Senin Garling fanlığını tanımıyoruz.Bu arada ben @Kuroro ‘dan önce Garling’ci oldum. Shanks’ın babası, adamın çocuğunu çalmışlar diye sempati besledim ama o gençliği yakışıklı diye fanı oldu. Yanlış olmasın.
Forumdaki Figarland Garling konusuna girip ilk mesaja bakın. Başka da bir şey demiyorum.Bu arada ben @Kuroro ‘dan önce Garling’ci oldum. Shanks’ın babası, adamın çocuğunu çalmışlar diye sempati besledim ama o gençliği yakışıklı diye fanı oldu. Yanlış olmasın.
Fena racon geldi helal olsun. @MontanaForumdaki Figarland Garling konusuna girip ilk mesaja bakın. Başka da bir şey demiyorum.
Ben banlıydım o zamanlar.Forumdaki Figarland Garling konusuna girip ilk mesaja bakın. Başka da bir şey demiyorum.
@Tiksav Lee usta sana atılan "maşallah dediği üç gün yaşamıyor" iftiralarına hiç katılmıyordum ama lobiye katıldığını onayladığın gün lobi karıştı...Bu arada ben @Kuroro ‘dan önce Garling’ci oldum. Shanks’ın babası, adamın çocuğunu çalmışlar diye sempati besledim ama o gençliği yakışıklı diye fanı oldu. Yanlış olmasın.
Montana aynı Montana ben almadım lobiye...@Tiksav Lee usta sana atılan "maşallah dediği üç gün yaşamıyor" iftiralarına hiç katılmıyordum ama lobiye katıldığını onayladığın gün lobi karıştı...