@Sodex bana yaptığı videonun keyfini çıkartırken aniden gelen verilecek karşılığın oluşturduğu psikoz
@Sodex bana yaptığı videonun keyfini çıkartırken aniden gelen verilecek karşılığın oluşturduğu psikoz
Psikoz hafıza kaybına evrildi. Vah vah vah ne iyi adamdın sen.
Tam manşetlik atmışsın.Sodex’in son hali sevenlerini üzdü.Psikoz hafıza kaybına evrildi. Vah vah vah ne iyi adamdın sen.
Cidden üzüldün mü? Timsah göz yaşı diye bir şey var ama flamingo göz yaşı duymadım bakTam manşetlik atmışsın.Sodex’in son hali sevenlerini üzdü.
Hurdacı lobisine ihanet ettiği için bu hale getirmişler diyorlar sağda solda… Özellikle @Montana eli çok ağırmış.Cidden üzüldün mü? Timsah göz yaşı diye bir şey var ama flamingo göz yaşı duymadım bak
Ekleme: Özür dilerim gardaş "sevenlerini üzdü" demişsin şimdi fark ettim
İhanet denince akla ilk sen gelirsin @II. Invictus hâlâ yasını tutuyor.Hurdacı lobisine ihanet ettiği için bu hale getirmişler diyorlar sağda solda… Özellikle @Montana eli çok ağırmış.
Benim alaka seviyesi
Ben ona ihanet etmedim Doffy lobisini bırakıp hurdacı lobisine geçerek sadece bana değil tüm Doffycilere ihanet etti.Hem Gs hem fener tutamazsın.İhanet denince akla ilk sen gelirsin @II. Invictus hâlâ yasını tutuyor.