pcye geçince halledeyim ytye atıp yeniledim şimdi de telif net yer orda@Fruit Punch Samurai Streamable’a yükle gitsin
yemiş
pcye geçince halledeyim ytye atıp yeniledim şimdi de telif net yer orda@Fruit Punch Samurai Streamable’a yükle gitsin
Lobinin ortama girişiyle bir şey olmadığını görünce geri gidişi :dd.dSedaaa @Trafalgar Law yüzünden olur olmadık anlarda kendilerini lobi savaşlarının içinde bulan law lobisi üyeleri temsili
anlamadım uçmuş 2 saat uğraştıydım... @Montana beddua etmiştir
Gücüne bir şey dedim mi ki? Hatırıma gelmedi ama gücü amirale yetecek kadar olduğu sürece üzerine ne koyarsan koy işte. rogerx3 olsa da çok şaşırmam ama bunun bir önemi de yok açıkçası. Herif her türlü kalıbının adamı değil.@carpe d. em ile @Kuroro Yonko altı diyordu.
Gücüne bir şey dedim mi ki? Hatırıma gelmedi ama gücü amirale yetecek kadar olduğu sürece üzerine ne koyarsan koy işte. rogerx3 olsa da çok şaşırmam ama bunun bir önemi de yok açıkçası. Herif her türlü kalıbının adamı değil.
Garling neden Tanrı Vadisi şampiyonu olduğunu gösterince lobidekilerin gözünde geleceğim mertebe
Seride karakterlere verilen çoğu unvanın neden verildiği aklına geldiğinde @Kuroro 'nun vereceği konferansGarling neden Tanrı Vadisi şampiyonu olduğunu gösterince lobidekilerin gözünde geleceğim mertebe