Kurtlar Vadisi Demir Görkemli vurulma cosplay yaparız@Skywalker yine de yargılamıyorum, @Whitebear D ’nin küvette takıldığı fotosu var elimde lazım olursa söyle atarım.
Kurtlar Vadisi Demir Görkemli vurulma cosplay yaparız@Skywalker yine de yargılamıyorum, @Whitebear D ’nin küvette takıldığı fotosu var elimde lazım olursa söyle atarım.
At hırsızı fanlığından kalp hırsızı fanlığına dikey geçiş yapmış adamsın. Bu nefret sarhoşlukla açıklanamaz.O gece sarhoştum usta sayılmaz o.
At hırsızı fanlığı mı?At hırsızı fanlığından kalp hırsızı fanlığına dikey geçiş yapmış adamsın. Bu nefret sarhoşlukla açıklanamaz.
Bu forumda her şeyi görebileceğimi düşünürdüm ama senin Mihawk’a yanlayacağını düşünmezdim. Benim hatam olsun.Adam boş takılıyor dedim övgü olarak aldılar. Bunlar düşmanlık etmek için düşmanlık ediyor usta.
@Montana ile Mihawk fanlığını şu şekil alıyoruzBu forumda her şeyi görebileceğimi düşünürdüm ama senin Mihawk’a yanlayacağını düşünmezdim. Benim hatam olsun.
Orijinal Mihawk fanlarına verdiğiniz rahatsızlık
Jack amiral seviyesi de o yorumlardan biri mi usta?Ben bir yorum yapıyorsam oluru vardır en azından