Usta öyle iş mi olur hiç bir türlü kaybetmiyorsun @carpe d. emYapsa ekstra bir hareket olur dedim zaten bölüm çıktığında.
Usta öyle iş mi olur hiç bir türlü kaybetmiyorsun @carpe d. emYapsa ekstra bir hareket olur dedim zaten bölüm çıktığında.
Maç mı yapıyoruz? Aman boş verin Ginny olsa kaç yazar derse karaktere kaybettirir. Dragon’un hiçbir şey yapmadığı kesin mi? Müge Anlı gibi kayıpları bulsun istiyorsunuz Esra Erol gibi karakterlere hayransınızUsta öyle iş mi olur hiç bir türlü kaybetmiyorsun @carpe d. em
Yıllardır luffyyi sallamamasından dolayı zaten sevmem bu gereksiz çakma ejderi ama ona rağmen serideki konumundan dolayı bir haltlar yesin diye umduğumu da defalarca yazmışımdır. Zibilyon tane mevzu ve sahne çizildi herifin her hali, her konuşması falso ama 61siz hala "abi adam büyük düşünüyor" diye bizi yemeye yemin etmiş resmen. Tamam gardaş ya al senin olsun dragon. Hamsiyi bu kadar sahiplenmedi uşakUsta öyle iş mi olur hiç bir türlü kaybetmiyorsun @carpe d. em
Bin Tiksav'ın, 10 bin FPS'yi yok edeceğini iddia eden o adamdan utanıyorum.Dünya Hükümetinin elinde olan bir okulda tüm öğrencilere Dragon'un terörist olduğu öğretiliyordur. Kutsalöğretmen Kuroro, öğrencisi Tiksav Lee'ye bir gün sorar...
Ha şöyleYıllardır luffyyi sallamamasından dolayı zaten sevmem bu gereksiz çakma ejderi
Arkadaşlar lütfen genel tartışma değil burasıHa şöyle
Yöneticiler bile terk etmiştir bu konuyuArkadaşlar lütfen genel tartışma değil burası