Agagdsaasfasd çok iyi de ulan bu tiksav neden her capste ihanete uğrayan tarafta oluyor hafsadsadasdasGarling'i gören @Kuroro Wb lobisinden sıvışmaya çalışıyor:
Not: Sansürlediğim yerde bet reklamı vardı.
@Whitebear D @Tiksav Lee ustalar sizi etiketlemeyi unutmuşum.Garling'i gören @Kuroro Wb lobisinden sıvışmaya çalışıyor:
Bu adam içmesinde kim içsin, yüksek promilden yazı yazamadığı gün haklıymış adam.
su içyon ihnate ugruyonBu adam içmesinde kim içsin, yüksek promilden yazı yazamadığı gün haklıymış adam.
Ben gereken bedeli lobi savaşları zamanında Beyazbaba Lobisi başlığı açıp tek başıma 50 sayfa savunarak ödedim...Garling'i gören @Kuroro Wb lobisinden sıvışmaya çalışıyor:
Usta ağlattın lan beni.Ben gereken bedeli lobi savaşları zamanında Beyazbaba Lobisi başlığı açıp tek başıma 50 sayfa savunarak ödedim...
Wb lobisi üyelerinin birbirlerine kenetlenme seviyesi:Ben gereken bedeli lobi savaşları zamanında Beyazbaba Lobisi başlığı açıp tek başıma 50 sayfa savunarak ödedim...
Senin yaşın kadar benim tutturduğum teori var.Aha kesin geçmiş olsun Mihawk severler.