Gerçekler: Aramaki ve Usopp eşit güçte.Ben ve malum tayfanın cehaletiyle olan mücadelem… (Temsili değil ) Yıkılmadık ayaktayız dün ne dediysek herşey bir bir yaşanıyor.
Gerçekler: Aramaki ve Usopp eşit güçte.Ben ve malum tayfanın cehaletiyle olan mücadelem… (Temsili değil ) Yıkılmadık ayaktayız dün ne dediysek herşey bir bir yaşanıyor.
Aramaki ve Usopp eşit güçte dediğim yeri bulup çıkarabilirsen istediğin avatarı giyerim hadi bakalım hodri meydan aynen senin yazdığın gibi yazacak ama.Gerçekler: Aramaki ve Usopp eşit güçte.
Aramaki ile Usopp Wano’da kapışacak demedin mi? Reddit’den çalmıştın.Aramaki ve Usopp eşit güçte dediğim yeri bulup çıkarabilirsen istediğin avatarı giyerim hadi bakalım hodri meydan aynen senin yazdığın gibi yazacak ama.
Ben emek hırsızı değilim başkalarıyla karıştırma sonra iftiracı diyince kızıyorsun reddit takip etmem bile senede bir kez belki açar bakarım.Aramaki ile Usopp Wano’da kapışacak demedin mi? Reddit’den çalmıştın.
Usta iftiracı diyorsun hayali senaryo yazıyorsun. Benim Sanji ve Satürn ile ilgili yazdığım tek şey Sanji’nin dayak yemesi olur. Lucci vs Zoro zerre umrumda değil zaten onu nereden uydurdun anlamadım. Kizaru vs Nika’da da içimiz el vermese de Kizaru kazanır demedik.Ben emek hırsızı değilim başkalarıyla karıştırma sonra iftiracı diyince kızıyorsun reddit takip etmem bile senede bir kez belki açar bakarım.
Kendini öyle bir yere koydun ki sonu şuraya gitmesinBen ve malum tayfanın cehaletiyle olan mücadelem… (Temsili değil ) Yıkılmadık ayaktayız dün ne dediysek herşey bir bir yaşanıyor.
Kendini öyle bir yere koydun ki sonu şuraya gitmesin
İyi ama burada manitasını kaptıran Kuma olmuyor muFanları Dragon’un mezhebi geniş çıkışını coşkuyla karşıladı. @Skywalker @Whitebear D @Kenshiro @II. Invictus
Kuma’ya laf atmaya fazla içim gitmez. Millet öz çocuğuna bakmazken sevdiği kadının çocuğunu sahiplendi. Devrimci de olsa yüklenmem fazla.İyi ama burada manitasını kaptıran Kuma olmuyor mu
Videodaki yazılanlar genel hepsini üzerine alınma üçte biri video dolsun diye misal vermek için.Sen söylememişsindir sen tepki göstermemişsindir başkası göstermiştir örneğin Invictus olabilir.Usta iftiracı diyorsun hayali senaryo yazıyorsun. Benim Sanji ve Satürn ile ilgili yazdığım tek şey Sanji’nin dayak yemesi olur. Lucci vs Zoro zerre umrumda değil zaten onu nereden uydurdun anlamadım. Kizaru vs Nika’da da içimiz el vermese de Kizaru kazanır demedik.
Ben olanı söylüyorum hiç olmazsa sen Wano’da Usopp, Ryokugyu’ya ters gelecek falan diye bir şeyler söyledin aynısı Reddit’den çıktı.