Sır TimsahTespit edilebiliyor da sen yan hesabını söyle hele
Sır TimsahTespit edilebiliyor da sen yan hesabını söyle hele
Sadece okumak istemiş. Üzücü. Af mevzusu hala değerlendirilebilir
13 Aralık...Senin yan hesap: @Fenerbahçeli 0 mesaj 0 tepki. Fener şampiyonluğunda kullanılmak için bekliyo
İmparator Buggy yap rahatla geç unundan üzümlü kek yaptığım boş ver geri kalan aksiyonları:/@carpe d. em orjinalini unutuyon ama
Öyle olursa direk hedef belli ama Dracule Crocodile dedin mi adam şaşırıyor ben ne okudum diye sonra hafıza da kalıyor mangaya bakıyor sır Crocodile ile dracule mihawk ben yanlış mı hatirliyom diye düşünüp durcakİmparator Buggy yap rahatla geç unundan üzümlü kek yaptığım boş ver geri kalan aksiyonları:/
Gariban lobisi diye esip gürlüyor adam King'den gariban karakter mi varHay yaşa. Ben de aslında King diye biri yok, o aslında @Montana nın bastırılmış duygularını yansıttığı bir hesap diyecektim.
aslında o senin 61’in senden ayrılınca kendi bilincini geliştirdiHay yaşa. Ben de aslında King diye biri yok, o aslında @Montana nın bastırılmış duygularını yansıttığı bir hesap diyecektim.
Var Law lobisiGariban lobisi diye esip gürlüyor adam King'den gariban karakter mi var