@Montana @II. Invictus bizden korkmuş diye yorumladımBen onu zaten önceden tespit etmiştim ama yine Lucci = Amiral gibi goygoy yaparlar diye ayağımı suya yavaş sokmaya karar verdim.
@Montana @II. Invictus bizden korkmuş diye yorumladımBen onu zaten önceden tespit etmiştim ama yine Lucci = Amiral gibi goygoy yaparlar diye ayağımı suya yavaş sokmaya karar verdim.
Koskoca @sensey'i ortada bırakmayız. Garling lobisinin kapısı kendisine her zaman sonuna kadar açıktır.
Şamar oğlanına dönmüşüm gelen geçen vuruyor.Sonunda Figarland Lobisi istihbarat birimi Hurdacı Lobisi'nin dağıldığı anlara dair video kayıtlarına ulaşmayı başardı. @II. Invictus @Montana @Fruit Punch Samurai @Sodex @Tiksav Lee @Millennium Wizard
İZLE
Hak edene hak ettiği gibi...vardır bir bildiği her zaman @Montana ustanın.
Hurdacı lobisinin son durumu
@II. Invictus sorgusuz sualsiz lobiden atıldı.
@Sodex düzenli olarak Kid’le dalga geçmeye başladı.
@Tiksav Lee Kid konusunu bile açmıyor sadece Dragon’a döndü.
@Fruit Punch Samurai Montana’nın karşısında durmak için tuttuğu takımı bile değiştirdi.
@Montana hala evde kutu koladan öküz yapıyor.
Haterlara karşı böyleyizLobiden herkesi atan ve hurdacı lobisinin tek hakimi olan Montana tadını çıkara çıkara devriye atıyor.
Konu hurdacı lobisindeki yoldaşlarına sallamak olunca FPS:Hak edene hak ettiği gibi...vardır bir bildiği her zaman @Montana ustanın.